Ach, różowa szałwia. Też sobie taką kupiłem rok temu. Zakwitła na niebiesko. Szkółka zwracała pieniążki.
Pozdrawiam!
LOKI
Za furtką
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Za furtką
Moniczko cieszę się, że jeżówki przeżyły i kwitły.
Cudna różowa szałwia.
Czy się wysiewa? Kilka różowych wyrzuciłam, bo nie mogłam opanować samosiewu.
Gaurę posadziłaś w świetnym towarzystwie, pięknie się prezentują.
Też za dużo wydaję w sklepach internetowych. Zawsze sobie racjonalizuję, że przesyłki za drogie, żeby dwie rośliny, albo kilka cebulek kupić.
Miłego tygodnia.
Gaurę posadziłaś w świetnym towarzystwie, pięknie się prezentują.
Też za dużo wydaję w sklepach internetowych. Zawsze sobie racjonalizuję, że przesyłki za drogie, żeby dwie rośliny, albo kilka cebulek kupić.
Miłego tygodnia.
-
Miriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Za furtką
Moniko jak tu czytam, ubiegły rok był takim, który ci dowalił, a życie to sinusoida, więc czas na lepsze
Jak tam zdrowie, wyniki lepsze? Patrząc na zamówienie róż to moje pytanie wydaje się retorycznym
Neurotyczny paradoks ? Serio ? Kto tak nazwał różę? Przecież to może odstraszać
Koniecznie pokaż w sezonie bo, paradoksalnie, może być warta zakupu
Gdy ja przeglądam stare wydania Mój piękny ogród to też mam wrażenie, że więcej uczyły, ale zaraz potem uświadamiam sobie, że to ja bardzo mało wiedziałam, tak więc kto dziś zaczyna z ogrodem pewnie więcej wyłuska z tych gazet.
Pięknie zauważasz urok, gdzie większość go nie widzi. A wiesz, że kwiatostany olszy to bogactwo, dużo od dawna o tym czytam (ale smaku jeszcze nie znam
) Następna sprawa, oliwnik baldaszkowaty tak pięknie kwitł i nie owocował ? Też mam coś takiego, tylko maleńki krzaczek jeszcze ale z większą uwagą spojrzę na niego, skoro owoce ma jadalne. Kupiłam go na zasadzie "nie wyjdę z pustą ręką"
Także, głowa do góry, sezon przed nami
Zapach podstawówki też kuszący ...
Gdy ja przeglądam stare wydania Mój piękny ogród to też mam wrażenie, że więcej uczyły, ale zaraz potem uświadamiam sobie, że to ja bardzo mało wiedziałam, tak więc kto dziś zaczyna z ogrodem pewnie więcej wyłuska z tych gazet.
Pięknie zauważasz urok, gdzie większość go nie widzi. A wiesz, że kwiatostany olszy to bogactwo, dużo od dawna o tym czytam (ale smaku jeszcze nie znam
Także, głowa do góry, sezon przed nami
Zapach podstawówki też kuszący ...
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3