Rośliny Arkadiusa 121 cz.4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Rośliny Arkadiusa 121 cz.4

Post »

No szacun dla Twojego czajnikowego pomysłu, Arku. ;:215
A pamiętasz gdzie kupowałeś bugenwillę? W ubiegłym roku były ładne w L-u. Może i w tym się pokażą. Tak mi chodzą po głowie.
Bardzo udanego wyjazdu! Pozdrawiając - czekam na fotki z wojaży. ;:3
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Rośliny Arkadiusa 121 cz.4

Post »

Beatko Dzięki za pochwałę lampki czajnika-akwarium jak i za wizytę w moim wątku a duża buźka za życzenia udanego wyjazdu ;:196
Swoją Bugenwillę kupiłem w L-u jeżeli dobrze pamiętam to chyba w końcu czerwca.
W tym roku muszę dopilnować dostawy tych roślin bo nasza Sąsiadka też się na nią napaliła i prosiła mnie,żeby Jej kupić.
Jestem w trakcie opracowywania kolejnych zdjęć jej drugiego zimowego kwitnienia bo już zawiązało się szereg białych drobnych kwiatków osłoniętych różowo-fioletowymi przylistkami-to właściwe kwitnienie.Wkleję je lada moment. Pozdrawiam i ponownie zapraszam :wit

11.02.2026.g.20:50

Na zdjęciach kwintesencja II-giego zimowego kwitnienia Bugenwilli-drobne,białe kwiatki wewnątrz przylistków.

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam :wit i zapraszam do odwiedzin.

Małgosiu miło mi,że podoba Ci się mój czajnik-akwarium ;:196 W poprzednim poście nadmieniłem,że nosiłem się z zamiarem napełnić go wodą i wpuścić miniaturowe rybki,np.neonki.Stwierdziłem jednak,że jego pojemność jest zbyt mała i zrezygnowałem z tego zamiaru.Służy zatem mi jako lampka ozdobna.
Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam :wit ,życząc miłego wieczoru i spokojnej nocy ;:19
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”