Po tych ogromnych ulewach i zimnych nocach u mnie szybko skończyły się lilie, róże bardzo powoli buduja nowe pąki. Floksy oklapniete stawiam do pionu. Fajnie że dzisiaj wreszcie cieplejsza noc ale zapowiadają dalej ogromne ulewy. Jak u ciebie? Jak rosną ci pomidory? Ja mam takie co jeszcze nawet nie zakwitły. Grad poszatkowal mi dynie i ogórki...ot co sezonowe (statnimi czasy) uroki.
Ogród pod wierzbą 3
- Igala
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 gru 2012, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród pod wierzbą 3
Marta mam nadzieje że znalazlaś czas na troche odpoczynku i delektowanie sie twoim pięknym ogrodem.
U nas też było maleńko świetlików; naliczyłam ich tylko 5; cykad tak samo prawie nic nie byyło słychac, mało motylków a martwe pszczoły znajdowalam w różach
Po tych ogromnych ulewach i zimnych nocach u mnie szybko skończyły się lilie, róże bardzo powoli buduja nowe pąki. Floksy oklapniete stawiam do pionu. Fajnie że dzisiaj wreszcie cieplejsza noc ale zapowiadają dalej ogromne ulewy. Jak u ciebie? Jak rosną ci pomidory? Ja mam takie co jeszcze nawet nie zakwitły. Grad poszatkowal mi dynie i ogórki...ot co sezonowe (statnimi czasy) uroki.
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
- jarha

- Od: 17 lip 2014, o 23:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę Martuś, że podobnie jak ja zniknęłaś z forum na parę tygodni
Choć tego nie lubię, bo potem trudno wrócić, to jednak dość często mi się zdarzają takie przerwy.
Podziwiam fotki z początku lata, lilie pięknie pokazałaś, róże i inne kwiaty też
jak zwykle.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i wkrótce nacieszymy oczy nowymi obrazami z Twojego ogrodu. Przesyłam buziaki i dużo ciepłych myśli

Podziwiam fotki z początku lata, lilie pięknie pokazałaś, róże i inne kwiaty też
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i wkrótce nacieszymy oczy nowymi obrazami z Twojego ogrodu. Przesyłam buziaki i dużo ciepłych myśli
- kuneg

- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry. Przyszłam w odwiedziny 
Czy zastałam Martę?

Czy zastałam Martę?
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Cześć Martuś masz chyba podobnie jak ja ,natłok różniastych spraw i zdarzeń rodzinnych.Kiedyś przejeżdżaliśmy przez twoją miejscowość i wracaliśmy drogą na Kosinę ale pierwszy raz wylądowaliśmy w Rogóżnie,za drugim razem skręciliśmy w odpowiednią drogę i wracaliśmy chyba Klinem,wiem jak dojechać rowerem ale to jak dla mnie kawał drogi,prześlę jak blisko wiatraków byliśmy ale nie z kompa.Twoje irysy,piwonie i wszelkie roślinki piękne i zdrowe Pozdrawiam serdecznie i życzę jeszcze ciepłych dni bo ostatnio to kiepska ta pogoda mnie się z domu nawet nie chce wychodzić.