Olu pszczół najwięcej przy Pink Diamond i Pinki Vinki, ale przy pełnych też bzyki pracują.
Zawilców mam pięć odmian, ale zwykłym pajęczynowatym kwiaty uschły.
 Może zapowiadany deszcz jeszcze pozwoli rozwinąć się pąkom. Niestety rosną  w najsuchszym miejscu. Odmianowe raz podlałam, więc zaczynają kwitnąć.
  Może zapowiadany deszcz jeszcze pozwoli rozwinąć się pąkom. Niestety rosną  w najsuchszym miejscu. Odmianowe raz podlałam, więc zaczynają kwitnąć.U mnie jeden sąsiedzki kot też poluje, chyba trochę mniej gryzoni.
 Niestety wczesną wiosną kot grzeje się w domu, wtedy gryzonie szaleją.
  Niestety wczesną wiosną kot grzeje się w domu, wtedy gryzonie szaleją.

Halszko gratulacje dla rodziców i dla dziadka, Leoś będzie hołubiony przez niego,
 a Ty i tak będziesz najlepszą babcią.
  a Ty i tak będziesz najlepszą babcią.  Mój Antoś jak odjeżdża, to tak rozpacza, że serce mi się kraje.
  Mój Antoś jak odjeżdża, to tak rozpacza, że serce mi się kraje.Przykro, że jeżówki chorują. Moje też muszę opryskać jakąś chemią, bo mają zagrzybione liście, mimo tego kwitną ładnie.
Dziękuję.
 Właśnie zakwitła nowa lilia, botaniczna Uchida.
 Właśnie zakwitła nowa lilia, botaniczna Uchida.  

Róże kwitną
Pomponella

Bonica

Artemis

NN

Jakiś nowy poluje.

U mnie po  letnim przycięciu nie mają ochoty choć odmian mam kilka różnych
  U mnie po  letnim przycięciu nie mają ochoty choć odmian mam kilka różnych  

Muszę je stamtąd zabrać.
  Muszę je stamtąd zabrać. 

Młodsze w czasie suszy podlewam raz w tygodniu. Starsze dostają tylko wodę  deszczową.
 Młodsze w czasie suszy podlewam raz w tygodniu. Starsze dostają tylko wodę  deszczową. 

Ja też dzieliłam przetaczniki od Ciebie, ale ani jednego kwiatka nie pokazały
 Ja też dzieliłam przetaczniki od Ciebie, ale ani jednego kwiatka nie pokazały