Moze ta osoba chciała wylać na nas swój żal za to, że jej "odebraliśmy " - w jej mniemaniu - męza
Moja przestrzeń - koza
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeśli z tego powodu od niej odszedł to dobrze zrobił - będzie mogła poszukać takiego, który będzie kochał ją na prawdę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko!! Święta racja!! Ostatnie zdanie (przed chwilą M) 14:13 Chorwacja - Polska po pierwszej połowie - piłka ręczna. Ja tu piszę ,a okrzykami wspieram M
Z nadzieją ,że damy radę !!
A tak na serio. Jak ktoś z kimś jest blisko , to nawet najciekawsze i najdłuższe przebywanie na forum nie rozdzieli
Buziaki ślę!!!! Za chwilę druga (mam nadzieję że lepsza dla nas połowa meczu ).
Iza!!! On to kto ??? Może ktoś lubiany przez nas ?? Damy mu reprymendę
A tak na serio. Jak ktoś z kimś jest blisko , to nawet najciekawsze i najdłuższe przebywanie na forum nie rozdzieli
Iza!!! On to kto ??? Może ktoś lubiany przez nas ?? Damy mu reprymendę
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No tylko zdradżcie kto to a na pewno dostanie reprymendę.
A może sam się przyzna ?

A może sam się przyzna ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
chatte pisze:Grażynko, mnie się wydaje, ze "on" nie odszedł od "niej", tylko spędza zbyt wiele czasu z nami na forum. "Ona" czuje się porzucona, zdradzona z forum - i postanowiła nam powiedziec o tym, co czuje.
Też tak myślę jak Iza. Tam była chyba wymiana postów między małżonkami. Dziewczyny, mój M też jest trochę zazdrosny, że nie siedzę z nim i nie oglądam na okrągło TVN 24
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu!! Skoro piszesz znaczy lepiej u Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobranocne buziaki wszystkim !! Kapkę mi się w głowinie kręci , bo choć mecz przegrany na dobranoc dostałam herbaciany wrzątek z dodatkiem spirytusowej nalewki jeżynowej.
A do łóżka z oporem idę , bo na nocnym stoliku czosnek czeka!!! Wrrrrrrrrrrrr!!
O przepychance małżonków forumowych już mi opowiedziano!!! Kibicuję by wszystko u nich dobrze się skończyło!!!

A do łóżka z oporem idę , bo na nocnym stoliku czosnek czeka!!! Wrrrrrrrrrrrr!!
O przepychance małżonków forumowych już mi opowiedziano!!! Kibicuję by wszystko u nich dobrze się skończyło!!!
Ulka buziaki przesyła
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyszłam zobaczyć czy odpisałaś mi o tunbergii a tu obrazek się rusza !!! Gratulacje!
Nie wiem w czym teraz robicie animacje ale kiedyś dawno temu, kiedy windows wydawał mi się jedynym słusznym systemem operacyjnym bawiłam się grafiką w Corelu... Pamiętam, że bardzo łatwo się tam robiło animacje... jedyny problem... bardzo drogi ten program
Ula dziękuję za te informacje... to może ja je wsadzę do skrzynki i na okno? Te tunbergie jak wyrosną
i zamiast się piąć to będą zwisać??
Odnośnie tej kobiety tez czytałam... gdzieś ktoś się pogubił... Izunia ma rację, że ona chyba czuje się zaniedbana...
ale myślę, że to nie ten o którym myślisz Izuś.... że to zbieg okoliczności ....
no chyba że się mylę
w każdym razie smutna historia... i nie powinna być rozstrzgana na forum.
Nie wiem w czym teraz robicie animacje ale kiedyś dawno temu, kiedy windows wydawał mi się jedynym słusznym systemem operacyjnym bawiłam się grafiką w Corelu... Pamiętam, że bardzo łatwo się tam robiło animacje... jedyny problem... bardzo drogi ten program
Ula dziękuję za te informacje... to może ja je wsadzę do skrzynki i na okno? Te tunbergie jak wyrosną
Odnośnie tej kobiety tez czytałam... gdzieś ktoś się pogubił... Izunia ma rację, że ona chyba czuje się zaniedbana...
ale myślę, że to nie ten o którym myślisz Izuś.... że to zbieg okoliczności ....
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Skąd wiesz o kim myslę? ;) Mam tylko mgliste podejrzenia, dlatego nie wypowiadam ich publicznie
Zresztą , to jest w sumie prywatna sprawa i nie nam osądzać, czy i kto ma rację, bez względu na to, o jaką osobę chodzi.
Małzeństwo to kompromis, który małzonkowie sami muszą wypracować, prawda?
Proponuję więc na całą sprawę opuścić zasłonę milczenia ...
Małzeństwo to kompromis, który małzonkowie sami muszą wypracować, prawda?
Proponuję więc na całą sprawę opuścić zasłonę milczenia ...