Witaj
Olu. Oj, na bogato u ciebie, na bogato z roślinami, ale myślę też o ozdobie ogrodu, rodzinie bocianiej

Niezmiernie ci tego widoku zazdroszczę, tego oczekiwania w marcu kiedy przylatują, ach...Na ogół zwracam uwagę na to czego pragnę a nie mam

,ale też na to, co szczególnie przyciąga wzrok. Masz piękną kępę Kamasji, u siebie sadziłam dzisiaj 40 szt. , mam nadzieję, że też będę cieszyć się jak nornice nie zeżrą, bo tunele pokopane, że chodzi się jak po gąbce. Cebulki kupione w przecenie z Biedronki. Wyglądały zdrowo, ale poprzedni zakup zwróciłam, bo 5 cebulek tulipanów był sparciały a cena normalna. przecena raczej z racji pory roku a nie jakości cebulek, czytałam o wcześniejszych zakupach liatry i słabych wschodach. Moszenki Południowe, wiekuistka złociszek, a cóż to za cuda, pierwsze widzę ! Masz piękne rutewki Delawaya, ja mam tylko różową ale za białą się rozglądam. No i te goździki, cudo

Krwawnik długo już masz, dobrze zimuje? Kępa pysznogłówki imponująca, moje z powodu suszy uschły, ciekawe, czy w jakimś korzonku rozbudzi się życie, ale tego to już dowiem się wiosną. Piwonia drzewiasta zachwycająca