Witajcie kochani
Ostatnio nie zaglądałam tutaj, bo jakoś czas szybko leci. Parę wystaw moich koleżanek miałam. sporo malowałam, robiłam bombki.
Potem czas przedświąteczny, świąteczny i teraz już spokojniej. Aczkolwiek zamierzam w zimie kilka obrazów namalować , bo szykuje się do wystawy malarskiej indywidualnej
Ale póki co to troszkę odpowiem
Była zima, była dość obfita. Odśnieżania było.
Taka zima była u mnie na początku grudnia.
ale przed świętami niestety wszystko znikło
Beaby - Bęatko Czasami już tak jest , że jakieś rośliny nam w ogrodzie wypadną. Ale w mig drugie zastępują. I ogród deko się zmienia, żyje i wciąż nas cieszy. Hibiskusy bylinowe jeszcze mi się nigdy nie wysiały.
Na parapetach już mam pełno koleusów.
Dziękuję za informacje i rady co do smagliczki. chyba kupie nasiona fioletowej i wysieję. Najlepiej to na wiosnę ?? Do doniczek ?
Oj ptaszki dokarmiam, dokarmiam i coraz je widzę. Fantastyczny widok tych różnych ptaszków
sikoreczki
Soniu Oj tak, tak ten różowy złocień jest cudny. Późno kwitnie , nie boi się małych przymrozków i ten kolorek z daleka widoczny jak już w ogrodzie mało jest kolorów to najbardziej cieszy.
2 klony jeszcze jesienią kupiłam i na dalszym terenie ogrodu posadziłam.
Bardzo dziękuję za pochwałę moich zdjęć ptaszkowych
jarha- Halinko, plocczanka- Lucynko A dziękuję bardzo
Codziennie widzę buszujace za oknami różne ptaszki. Fantastyczny widok.
co kilka dni coś im zawieszę i do karmika sypnę. Ale jak śniegu nie mam to więcej gdzieś latają, bo mniej ich wówczas przy stanowiskach z karami.
Dziękuje i wam zdróweczka życzę.
Dziękuję bardzo i życzę Aby ten Nowy Rok obfitował w zdrowie i radości różne. Ogrodowe też.
Mazurki