Dziś się chwalę nagrodą z programu TV

W zestawie mamy: borówka amerykańska 'Denise Blue', powojnik 'Hot Love', powojnik 'Jan Karski', wiciokrzew Delavaya, jeżyna bezkolcowa 'Navaho', malina czarna 'Jewel', trzmielina 'Coloratus'.

a myślę, że nie tylko ja
 a myślę, że nie tylko ja  

pytania chyba były trudne, tyle dobroci dostałeś.
 pytania chyba były trudne, tyle dobroci dostałeś.  

Przyszłam z rewizytą i zostanę na dłużej
  Przyszłam z rewizytą i zostanę na dłużej   Przepiękny, kolorowy ogród, a w nim ogromne bogactwo irysów, róż oraz innych roślin. Szczególnie wpadła mi w oko rabata z irysami i łubinami. Cudne zestawienie
  Przepiękny, kolorowy ogród, a w nim ogromne bogactwo irysów, róż oraz innych roślin. Szczególnie wpadła mi w oko rabata z irysami i łubinami. Cudne zestawienie   Wiosną wysiałam z nasion łubiny i bardzo ładnie wzeszły. Na jesieni podzieliłam wszystkie na sadzonki. Część już posadziłam na stałe miejsca, reszta siedzi zadołowana w doniczkach i czeka na wiosnę.
  Wiosną wysiałam z nasion łubiny i bardzo ładnie wzeszły. Na jesieni podzieliłam wszystkie na sadzonki. Część już posadziłam na stałe miejsca, reszta siedzi zadołowana w doniczkach i czeka na wiosnę.

Mnóstwo w nim kwiatów, co bardzo lubię i wszystkie wspaniale utrzymane.
  Mnóstwo w nim kwiatów, co bardzo lubię i wszystkie wspaniale utrzymane.  

Nigdy mi się taka sztuka nie udała.
  Nigdy mi się taka sztuka nie udała.  

Dawid pierwszy raz trafiłam do Twojego postu i aż dech mi zaparło jak zobaczyłam Twój ogród
  Dawid pierwszy raz trafiłam do Twojego postu i aż dech mi zaparło jak zobaczyłam Twój ogród  Jest piękny, taki uroczo kolorowy
 Jest piękny, taki uroczo kolorowy  i z wielkim smakiem dobrane wszystkie nasadzenia
 i z wielkim smakiem dobrane wszystkie nasadzenia  Róże takie bujne  i wszystkie inne kwiaty bardzo śliczne
 Róże takie bujne  i wszystkie inne kwiaty bardzo śliczne  

Jak zwykle ładnie w Waszym ogródku!
 Jak zwykle ładnie w Waszym ogródku!