Ależ mamy cudny, ciepły wrzesień. Normalnie lato jak w sierpniu.
Och trwaj i trwaj to ciepełko jak najdłużej. Tylko może sucho. Deszcz u mnie był daaano temu.
plocczanka- Lucynko A dziękuję, dziękuję , jakże miło mi czytać takie pochlebne słowa pod adresem moich fotografii.
Lubię dobrą fotografię i w różnych dziedzinach.
W sobotę wydarłam z warzywnika trochę zielska i to nie wszystko ale większość i badyle po ogórkach.
Na rabatach jeszcze nie odchwaszczone i różanka też czeka. Ale tam mniejsze. .Może do zimy trochę wydrę co większe
Tak mocno się nim nie przejmuję, udaję ,że je nie widzę
I staram się za dużo nie forsować tej nogi, bo jak za dużo pochodzę to niestety więcej boli i w kostce puchnie. To juz wtedy grzecznie siedzę, leżę z nogą w górze. W sumie to 2 miesiące od złamania nogi dopiero.
Locutus-LOKI Cieszę się ,że zdjęcia hibiskusów ci sie spodobały. Ten czerwony m a duże kwiaty.
leszkat76- Kasiu Oj do dzieł sztuki to mi daleko. Ale lubię to co robię, I malować i moje ogrodnictwo i fotografię .
A rośliny to wdzięczni modele bo stoją i grzecznie pozują.
A dziękuję za te życzenia zdrowia, bardzo potrzebne i sprawne chodzenie tez.
Ostatnie moje maki .
Jedne już w ramce.
marpa- Maryniu Już chyba 3 chryzantemy mi kwitną. Dalie też kwitną. Tylko 2 zawzięte jeszcze nie. Ale miały może sucho. A ja ich nie podlewałam w s ezonie.bo nie za bardzo miałam jak.
Jeszcze żadnych zabiegów nie mam. Na początku października mam kolejną kontrolną wizytę u ortopedy i może mi wówczas coś zleci.
jarha- Halinko A dziękuje bardzo za te pozytywne i miłe słowa.
Staram się pokazywać moje roślinki jak najlepiej.
cyma2704- Soniu Ja ostatnio nie miałam duzo czasu na forum .Musiałam ukończyć kilka obrazów.
Ale juz będę miała luźniej. Cieszę się, że zaglądasz do mnie.
Kłosy traw jeszcze muszę sfotografować inaczej. Ale to za kilka dni się pobawię.
Krwiściąg mam jeden. Jeszcze dwóch mi się chce. .
A brachytricha mam od ubiegłego roku. też mi się spodobała ta trawa. Ale w tym roku dopiero jest ładniejsza.
Nie pamiętam jak ten rozchodnik się nazywa.
Chyba w tamtym roku go kupowałam. Ale faktycznie ma ładny różowy intensywny kolorek. Jak zechcesz ?? to na wiosnę się nim i innymi jakimiś podzielę z tobą

Inne są zduszone. I muszę na wiosnę coś rozluźnić i poszerzyć i je przesadzić. Bo nie wszystkie ładnie przyrastają.
A oto moje rozchodniki
Deszczu nie było to tylko taka dużo rosa wczoraj rano była , pochmurno rano a potem gorąco i niebo piękne już było.

Już jesiennie na rabatach

Ten jest mały i niski. Kupiłam go parę dni temu na ryneczku. Ale bez nazwy odmiany.