Kaktusy Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja chwilowo nie mam pojęcia jak się ma większość moich kaktusów, ponieważ jeszcze ich nie przywiozłam tutaj. Ostatnio wyglądały super, więc mam nadzieję, że większości uda się przetrwać. Czas pokaże...
A nowości jakoś tak się pojawiają u mnie za sprawą odwiedzających. Chyba niedługo przyjdzie czas na założenie swojego wątku z doniczkowymi
A nowości jakoś tak się pojawiają u mnie za sprawą odwiedzających. Chyba niedługo przyjdzie czas na założenie swojego wątku z doniczkowymi
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Witaj Beciu, miło mi gościć Cię u siebie.
Dorotko, staram się jak mogę. A wiosny nie mogę się doczekać
Ewuniu, wykańczanie dobiega prawie końca. Z urządzaniem nie jest już tak różowo, ale już nam się nigdzie nie spieszy. A co to jest odpoczywanie??? ;)
Dorotko, staram się jak mogę. A wiosny nie mogę się doczekać
Ewuniu, wykańczanie dobiega prawie końca. Z urządzaniem nie jest już tak różowo, ale już nam się nigdzie nie spieszy. A co to jest odpoczywanie??? ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
wiem, wiem... my jak się wprowadziliśmy do mieszkania bo chcieliśmy jak najszybciej już ze sobą zamieszkać, to żyliśmy z niedokończoną kuchnią, drzwiami opartymi o ściany itp.rosiowa pisze: Z urządzaniem nie jest już tak różowo, ale już nam się nigdzie nie spieszy.
A za nim się jeszcze wprowadziliśmy to codziennie biegałam i robiłam wszystko żeby przyśpieszyć wprowadzkę i efekt był taki że kilka razy poszłam do pracy z jakaś farbą we włosach
Ostatnio nowe półki w łazience robiliśmy i pomalowaliśmy boczną ścianę korytarza - człowieka zawsze jakoś tak nosi do jakichś małych zmian
- rosiowa

My mamy takiego budowlańca, co ma niesamowite pomysły wykończeniowe i korzystamy z tego bez oporu. I jeszcze jego ludzie nam to wszystko robią. Każda pierdoła cieszy nieprawdopodobnie
. No i mam wreszcie miejsce na kwiaty. A to cieszy jeszcze bardziej 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Witaj Aniu, miło mi, że zajrzałaś.
Właśnie postradałam rozum i kupiłam nowe sukulenty. Jedynie 14 sztuk. Ale wariaci się nie kontrolują podobno, jak również nie myślą racjonalnie
Właśnie postradałam rozum i kupiłam nowe sukulenty. Jedynie 14 sztuk. Ale wariaci się nie kontrolują podobno, jak również nie myślą racjonalnie
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Ja się strasznie cieszę, że wiosna coraz bliżej. Pójdę dłubać w ogrodzie, to mniej czasu spędzę w sklepach internetowych. A i z Wami będzie mi łatwiej się wymieniać 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki