Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu prześliczne kolorowe kępy marcinków
Widzę, że masz w gruncie posadzone pelargonie w różnych ślicznych kolorkach
mimo, że pelargonia to taki popularny kwiat, ja je uwielbiam ,we wszystkich odmianach.I rabatowe, i zwisające i angielskie i pełne i pojedyncze. Każdego roku królują u mnie na tarasie i dookoła domu w donicach, pomiędzy innymi kwiatami 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Agness moje marcinki musiały wylądować pod płotem za działką bo zabrakło miejsca na nie na działce.
Pelargonii w tym roku miałam troszkę mniej nie istnieje już klomb pod tarasem a tam one najpiękniej mi rosły i kwitły, chciałabym zobaczyć zdjęcia Twojego ogrodu,szkoda że nie masz wątku ogrodowego.
Genia
Pelargonii w tym roku miałam troszkę mniej nie istnieje już klomb pod tarasem a tam one najpiękniej mi rosły i kwitły, chciałabym zobaczyć zdjęcia Twojego ogrodu,szkoda że nie masz wątku ogrodowego.
Genia
- AGNESS

Geniu ja też strasznie żałuję, że nie mam zdjęć, tych kilka, które mi się ostały czasami wrzucam gościnnie w ogródkach, gdzie jest koloroterapia , ale jest ich tylko kilkanaście, zbyt mało, żeby zakładać wątek
Ale na wiosnę mam nadzieję założę, jak tylko będzie już co pokazać i bardzo będę cieszyła się z odwiedzin 
- AGNESS

Izuś, ponieważ na razie mam zdjęcia te co pokazałam u Geni i może jeszcze z 6-10 zdjęć, a to zbyt mało, by założyć swój wątek, ale na wiosnę zaszaleję ze zdjęciami i z wątkiemchatte pisze:Wpadłam Gieniu zobaczyć, czy nie zamieściłaś znów jakichś kolorowych zdjęć ze swojego ogrodu i nie zawiodłam się![]()
Przy okazji - co ja widzę?bardzo intrygujący zwiastun! Dlaczego każesz nam tak długo czekać, Agness, na swój wątek?
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Izo najważniejsze że Ci się podoba. Agnes ma tylko kilkanaście zdjęć z zeszłego sezonu ,założy jak przyjdzie wiosna i będzie miała nowe zdjęcia.chatte pisze:Wpadłam Gieniu zobaczyć, czy nie zamieściłaś znów jakichś kolorowych zdjęć ze swojego ogrodu i nie zawiodłam się![]()
Przy okazji - co ja widzę?bardzo intrygujący zwiastun! Dlaczego każesz nam tak długo czekać, Agness, na swój wątek?
teresat te nasiona kupiłam dziś i dostałam też białą aksamitkę a obiecałam sobie że nie będę siała żadnych kwiatów i nie dotrzymałam słowa
Genia