jarha-Halinko Ależ proszę Halinko. Ta cudna Bugenvilla rosła w ziemi ale w takiej dużej szklarni . I pewnie w zimie ocieplanej.

Werbeny i perovskie bardzo mi sie podobają. Mam 2 perowskie , Marzy mi się ich więcej. A werbeny patagońskiej nie mam.
Hakonki mam 2 rodzaje. Jedna ma takie paskowane listki
Oj weekend miał bardzo pracowity w pracy i w sobotę iw niedzielę od ran do późnej nocy.
W przyszłym tygodniu biorę trochę urlopu, mus troszkę odpocząć.
Igala-Iguś Koleusy w tym roku pięknie mi porosły.

Każdy tworzy ogród jaki najbardziej mu pasuje aby w nim się dobrze czuć. Prawda ?
marpa- Maryniu ; Beaby- Beatko Ja już wolę zamiast po galeriach ganiać to jakieś ogrody ładne zobaczyć jak jeszcze się da odwiedzić znajomych to już całkiem fajnie. I tak właśnie było.
Mój ogród może nie jest pod linijkę, nie jest poukładany, może taki swojski, sielski ale mój
Kilka ogrodów botanicznych już w Polsce widziałam .Każdy jest inny i Wyjątkowy. Wrocławski mi się bardzo podobał .Jeszcze marzą mi się ogrody Kapiasa i kilka innych. Kiedyś tam może coś mi wyjdzie. I tobie Powsin się uda. Ja kilak lat do niego się wybierałam.
Bugenwille w Powsinie rosną w dużych szklarniach.
Bardzo mi się podoba twoja interpretacja tego zdjęcia,

werbeną patagońską w większej ilości wygląda cudnie. Marzy mi się jej więcej

A na razie mam 1 sadzonkę. i mała i jeszcze nie kwitnie. To tak jakby jej nie było.
Hm, pomyślę nad obrazem z córcią
Dzięki. Mam nadzieję, ze w ten weekend odpocznę trochę
Pozdrawiam serdecznie
cyma2704-Soniu; plocczanka- Lucynko No tak, zagęściła mi się ta rabata z klonem palmowym. I masz rację może za 2 lata trzeba będzie jeden z 3 berberysów usunąć ? A klon niech rośnie .
Cały wyjazd był udany. 3 ogrody u ogrodniczek i jeden w Powsinie z mężem i córcią i nawet nie marudzili tylko chodzili razem ze mną wszędzie. To wszystko daje radość
Mój ogród mnie cieszy. Ale przyznam, że nie wstydzie mi się podoba. Jest nad czym myśleć i nad czym pracować.
A chciejstw nowych kilka jest. Czy one nigdy nas nie opuszczą ?
Dziękuję i ja pozdrawiam serdecznie
Róże w ponownym kwitnieniu. Może nie zachwycaj ale nadal cieszą
[

[/url]

Ostatnie liliowce

Stella kwitnie prawie cały czas

kwitną galtonie