Ta purpurowa Astrid przepiękna, zresztą wszystkie cudne

Powojniki też świetnie się prezentują i pozostale kwiaty także.
Ewuniu, dobrego weekendu

Zdrówka dla córci

ale sztuka do sztuki zbierana i kolekcja niepełna uzbierana.
 ale sztuka do sztuki zbierana i kolekcja niepełna uzbierana.

masz ich więcej niż ja kiedyś
  masz ich więcej niż ja kiedyś   Młodziaki też ślicznie kwitną i nie wiedziałam że masz Nadię renaissance zawsze podobała mi się ta róża zachwycałam się nią w innych ogródkach Ghislaine się fajnie rozszalała to super róża trudna do ujarzmienia jak mój potworek
  Młodziaki też ślicznie kwitną i nie wiedziałam że masz Nadię renaissance zawsze podobała mi się ta róża zachwycałam się nią w innych ogródkach Ghislaine się fajnie rozszalała to super róża trudna do ujarzmienia jak mój potworek   LO też cudnie kwitną.  Udanego tygodnia i zdróweczka dla Was
 LO też cudnie kwitną.  Udanego tygodnia i zdróweczka dla Was 

, życzę miłych snów.
 , życzę miłych snów. 

wszystko co dobre szybko się kończy tak jak i urlop
 wszystko co dobre szybko się kończy tak jak i urlop  

, ale róże dominują i królują w całym ogrodzie, a wszystkie takie zadbane, zdrowe i czarujące kwieciem.
 , ale róże dominują i królują w całym ogrodzie, a wszystkie takie zadbane, zdrowe i czarujące kwieciem.  

.U mnie kolejne szalone panny zakwitają robi się busz.Jednak sporo róż już trzeba było ściąć i teraz czekam na powtórkę,ale czy doczekają inaczej bym je króciutko przycięła żeby nadaremnie sie nie wysilały .Niestety dalej nic nie wiem, może jednak ten sezon przetrwam w stanie nienaruszonym
 .U mnie kolejne szalone panny zakwitają robi się busz.Jednak sporo róż już trzeba było ściąć i teraz czekam na powtórkę,ale czy doczekają inaczej bym je króciutko przycięła żeby nadaremnie sie nie wysilały .Niestety dalej nic nie wiem, może jednak ten sezon przetrwam w stanie nienaruszonym  Pozdrówka dla M i córci
  Pozdrówka dla M i córci