To fakt Geniu, że ciągniemy do Ciebie po te miłe widoki i dlatego, że gospodyni taka uczynna, chętnie odpowiada na wszelkie pytania.
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja nawet nie wiedziałam, że frezje można uprawiać w ogródku. To jedne z moich ulubionych kwiatów ciętych, takie delikatne. No i dostałam je od mojego obecnego męża na 18 urodziny, więc jeszcze sentyment 
To fakt Geniu, że ciągniemy do Ciebie po te miłe widoki i dlatego, że gospodyni taka uczynna, chętnie odpowiada na wszelkie pytania.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Witam .Wróciłam właśnie z zakupów i jestem zła bo nic nie kupiłam .Błędem było brac męża na nie .Przeglądałam nasiona ,a on stał nademną jak kat nad duszą i wzdychał i wzdychał ,a ja nie mogłam się skupić.Wyszłam bez niczego ,w poniedziałek pojadę sama .
Macie rację nie potrafię sama założyć swojego wątku i się przykleiłam ,ale to nic myślę ,że mi pomożecie i nareszcie będę mogła stworzyć historię swojego ogrodu.Mam handre i łamie mnie w kościach 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Aniu cieszę się że tak myślisz. Ale ja nie mam doświadczenia ani takiej wiedzy już kilka razy mówiłam że ja zbytnio nie przejmuję się ogrodem to tak samo jakoś wychodzi,że te kwiaty mnie lubią i nie robią mi przykrości.
Ido kochana głowa do góry, pojedziesz sama i kupisz sobie co będziesz chciała.Jakie to szczęście że mi się trafił mój skarb..
Ja nie pracuję nie mam swoich pieniędzy to nie mogłabym sobie nic kupić gdybym miała męża który wylicza mi kasę ,zresztą zawsze jeżdżę z nim na zakupy. A starszy syn bierze przykład z taty i też nie chce być gorszy .
A co do założenia swojego wątku to proszę poproś Irenę albo ktoś inny może Ci pomoże.
Kurcze przykro mi że ze mnie taka oślica i nie umiem nic wytłumaczyć.
Przepraszam
Ido kochana głowa do góry, pojedziesz sama i kupisz sobie co będziesz chciała.Jakie to szczęście że mi się trafił mój skarb..
Ja nie pracuję nie mam swoich pieniędzy to nie mogłabym sobie nic kupić gdybym miała męża który wylicza mi kasę ,zresztą zawsze jeżdżę z nim na zakupy. A starszy syn bierze przykład z taty i też nie chce być gorszy .
A co do założenia swojego wątku to proszę poproś Irenę albo ktoś inny może Ci pomoże.
Kurcze przykro mi że ze mnie taka oślica i nie umiem nic wytłumaczyć.
Przepraszam
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Geniu mój mąż to
spełnia wszystkie moje ogrodnicze zachcianki ,ale dzisiaj rozwlił nam się alternator w samochodzie i nie miał on dziasiaj cierpliwości na moje ogrodnicze zachcianki.Wiesz czasami trzeba odpuścić .Co do założenia swojej strony o ogrodzie to myślę ,że coś się uda zrobić wieczorem jak odwiedzi mnie moja siostra ona ma dryg do uczenia mnie wszystkiego 
Ida tu: http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=2ida74 pisze:Co do założenia swojej strony o ogrodzie to myślę ,że coś się uda zrobić wieczorem jak odwiedzi mnie moja siostra ona ma dryg do uczenia mnie wszystkiego
na górze klikasz: "nowy Temat" - zaznaczone na zielono
otworzy Ci się nowe okno ... w polu temat wpisujesz: "ogrod Idy" czy co tam chcesz a w drugim polu... to co chcesz nam przekazac...
prawda, że to takie proste?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
justynaz
- 200p

- Od: 23 sty 2009, o 20:56
- Kontakt:
Dziękuję, za odwiedziny. Rewanżuje się oczywiście.
Bardzo kolorowy ogród, jak w tytule. Miło ogląda się takie zdjęcia w zimie kiedy za oknem, nie ma co oglądać. Wczoraj dołączyłam do forum, i bardzo mi się tu podoba. Będę zaglądać do Ciebie częściej, bo może nasunie mi się przez to jakiś pomysł.
Pozdrawiam gorąco
Bardzo kolorowy ogród, jak w tytule. Miło ogląda się takie zdjęcia w zimie kiedy za oknem, nie ma co oglądać. Wczoraj dołączyłam do forum, i bardzo mi się tu podoba. Będę zaglądać do Ciebie częściej, bo może nasunie mi się przez to jakiś pomysł.
Pozdrawiam gorąco
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochana Ido nie dziwie się że nie miał cierpliwości mój by tez nie miał gdyby coś takiego się stało.Cieszę się, że przyjeżdża do Ciebie Torunianka /twoja siostra/ bo będę mogła oglądać Twoje królestwo .ida74 pisze:Geniu mój mąż tospełnia wszystkie moje ogrodnicze zachcianki ,ale dzisiaj rozwlił nam się alternator w samochodzie i nie miał on dziasiaj cierpliwości na moje ogrodnicze zachcianki.Wiesz czasami trzeba odpuścić .Co do założenia swojej strony o ogrodzie to myślę ,że coś się uda zrobić wieczorem jak odwiedzi mnie moja siostra ona ma dryg do uczenia mnie wszystkiego
Genia