Przepiękny ogród i oczu oderwać nie mogę od widoku fantastycznych kwitnień róż i nie tylko-

Pozdrawiam
 i miłego weekendu życzę
  i miłego weekendu życzę 

i miłego weekendu życzę
  i miłego weekendu życzę 

Sama posadziłam dwie sztuki i zobaczę, czy będą chciały u mnie rosnąć, bo nie mam z nimi dobrych doświadczeń. To będzie taka próba. Jak wyjdzie, to zapewne pojawią się kolejne.
 Sama posadziłam dwie sztuki i zobaczę, czy będą chciały u mnie rosnąć, bo nie mam z nimi dobrych doświadczeń. To będzie taka próba. Jak wyjdzie, to zapewne pojawią się kolejne.

. Mnie poprawiły humor i dodały wigoru.
 . Mnie poprawiły humor i dodały wigoru.  
  , życząc dużo słonecznych dni.
 , życząc dużo słonecznych dni.  

Napatrzeć się nie można na te wszystkie cudności. Piwonie też przepiękne
 Napatrzeć się nie można na te wszystkie cudności. Piwonie też przepiękne 

masz rękę do hodowli róż nic tylko pozazdrościć.
 masz rękę do hodowli róż nic tylko pozazdrościć. i miłego wieczoru życzę.
  i miłego wieczoru życzę.

ale  mam  trochę  zdjć  , akurat  nie  Austinki  ,ale  te  co  też  lubię
 ale  mam  trochę  zdjć  , akurat  nie  Austinki  ,ale  te  co  też  lubię  

Dziewczyny, które mają tam swoje wątki przestały się udzielać, a nowych różomaniaczek jakoś nie widać... Może róże przestały być na topie? Może się opatrzyły? Nie wiem co jest przyczyną tej ciszy? Ale Ty jesteś zawsze mile widziana i każdy, kto tam zagląda
 Dziewczyny, które mają tam swoje wątki przestały się udzielać, a nowych różomaniaczek jakoś nie widać... Może róże przestały być na topie? Może się opatrzyły? Nie wiem co jest przyczyną tej ciszy? Ale Ty jesteś zawsze mile widziana i każdy, kto tam zagląda   Sama też mam długie przerwy, ale zakładanie nowego ogrodu pochłania mnóstwo czasu, a przecież nie tylko ogrodem człowiek żyje... Trzeba pracować, poświęcać czas rodzinie, a doba ma tylko 24h. Miejmy nadzieję, że późną jesienią i zimą będzie więcej czasu na forum i wtedy wątki znów odżyją.
  Sama też mam długie przerwy, ale zakładanie nowego ogrodu pochłania mnóstwo czasu, a przecież nie tylko ogrodem człowiek żyje... Trzeba pracować, poświęcać czas rodzinie, a doba ma tylko 24h. Miejmy nadzieję, że późną jesienią i zimą będzie więcej czasu na forum i wtedy wątki znów odżyją.