.
  .  
 Jak zdrówko kochana ?

.
  .  

Piszesz, że nie kupujesz nowych roślinek. Nie myśl o tym na razie. Najważniejsze, żebyś doszła do siebie, a w przyszłym roku nadrobisz z nawiązką. Na razie odpoczywaj i nie forsuj się. Jak dojdziesz do pełni sił to i ochota do wszystkiego wróci.
  Piszesz, że nie kupujesz nowych roślinek. Nie myśl o tym na razie. Najważniejsze, żebyś doszła do siebie, a w przyszłym roku nadrobisz z nawiązką. Na razie odpoczywaj i nie forsuj się. Jak dojdziesz do pełni sił to i ochota do wszystkiego wróci. 

Dlaczego nic na ten temat nie piszesz w wątku?
  Dlaczego nic na ten temat nie piszesz w wątku? 

Chryzantemy poznikały niektóre całkiem a niektóre są w szczątkowym wymiarze. No trudno! Winogrona tylko niektóre są dobre, jedne w tunelu i drugie z dawnych a winnica M marnie zaowocowała a wiele winogron nie dojrzało...nie zdążyło. Tak jak kaszta jadalny nie dojrzał, a rok temu dawał nadzieję. Taki rok! Kwiatki niektóre nie zawodzą, a odpowiednio zrobione zdjęcia stwarzają dobre wrażenie
 Chryzantemy poznikały niektóre całkiem a niektóre są w szczątkowym wymiarze. No trudno! Winogrona tylko niektóre są dobre, jedne w tunelu i drugie z dawnych a winnica M marnie zaowocowała a wiele winogron nie dojrzało...nie zdążyło. Tak jak kaszta jadalny nie dojrzał, a rok temu dawał nadzieję. Taki rok! Kwiatki niektóre nie zawodzą, a odpowiednio zrobione zdjęcia stwarzają dobre wrażenie  

a u mnie jakoś od lat naparstnice nie sieją się, przed laty miałam ich mnóstwo...o co chodzi ...nie wiem?
  a u mnie jakoś od lat naparstnice nie sieją się, przed laty miałam ich mnóstwo...o co chodzi ...nie wiem? 

Może uda się coś wkleić później.
  Może uda się coś wkleić później.

One wrócą do wiosny, jednak pod warunkiem, że im na to pozwolisz.
  One wrócą do wiosny, jednak pod warunkiem, że im na to pozwolisz.  Jeśli się załamiesz, nic z siebie nie wykrzeszesz. Głowa do góry!
  Jeśli się załamiesz, nic z siebie nie wykrzeszesz. Głowa do góry!  
  i odwzajemniam z całego serca.
  i odwzajemniam z całego serca.   

Myśl tylko pozytywnie.
 Myśl tylko pozytywnie.  Trzymajcie się wszyscy zdrowo.
  Trzymajcie się wszyscy zdrowo.  

Jeszcze nie mam wątkuleszczyna pisze:Justynko zapytam u Marysi....pokazałaś już swój ogród?? czas chyba na swój wątek ogrodowy, na pewno masz co pokazywać.
Pozdrawiam

jeszcze fuksja i naparstnica ci zdobia twój świat
  jeszcze fuksja i naparstnica ci zdobia twój świat  U mnie wszystko dawno zmrożone i gnije...
  U mnie wszystko dawno zmrożone i gnije... 
   a zwlaszcza gdy kończe swoje prace nad ranem...  Za to ostatnio  hasałam z kosiarką i trawą na kompost... nadrabiam zaległości.  Dużo
 a zwlaszcza gdy kończe swoje prace nad ranem...  Za to ostatnio  hasałam z kosiarką i trawą na kompost... nadrabiam zaległości.  Dużo   życzę bo ono teraz tak pięknie oświetla kolorową nature.
 życzę bo ono teraz tak pięknie oświetla kolorową nature.

i przepraszam, że dopiero teraz się odezwałam
  i przepraszam, że dopiero teraz się odezwałam   Wyjaśniłam powody i mam nadzieję, że mi wybaczysz, że dopiero dzisiaj się odzywam.
  Wyjaśniłam powody i mam nadzieję, że mi wybaczysz, że dopiero dzisiaj się odzywam.  Niespodzianki też zapowiadają się świetnie. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć kwiaty
  Niespodzianki też zapowiadają się świetnie. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć kwiaty   

ściskam
  ściskam  i całuski przesyłam.
  i całuski przesyłam.