chatte pisze:Jagódko, jaka szkoda, ze nie wiedziałam! Jak w tym roku trafię na nie, to Ci kupię
Moja przestrzeń - koza
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza !!! Jagódko !!! Byłam znów dziś w moim ROL . Niestey porcelanek jeszcze nie było ale znalazłam taka stronkę :
porcelanki
A w Rol dzisiaj kupiłam takie kwiatki : nolana , szałwie błyszczące czerwoną i pomaraczową oraz fiołek o pędach zwisających
O prozie typu marchew, sałatka czy rzodkiewki nie będę pisać 
Pozdrawiam serdecznie - ulka
porcelanki
A w Rol dzisiaj kupiłam takie kwiatki : nolana , szałwie błyszczące czerwoną i pomaraczową oraz fiołek o pędach zwisających
Pozdrawiam serdecznie - ulka
Ulka buziaki przesyła
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula, Ty masz tyle nasion, że możesz ogrodnictwo założyć
Czy porcelankę miałaś pierwszy rok? Ja siałam 2007 r a w ubiegłym roku też mi urosła. 
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- koza
- Przyjaciel Forum

Alusiu!!!! Porcelanki choć malizny są piekne!!! Buziaczki
I zerknij dzis na priva wieczorkiem!!
Krysiu!!! Porcelankę biało-niebieską miałam w 2007 r. . W 2008 r. sama się rozsiała
Kropkowane i całkiem niebieściutkie miałam pierwszy raz - jedną kupiłam jako porcelankę ,a drugą jako "Kompozycja niebieska" ( była w zestawie ).
Nasionka zebrałam ale mam wszystkie w jednej torebce więc misz-masz
Pozdrowionka dla wszystkich ulka
Krysiu!!! Porcelankę biało-niebieską miałam w 2007 r. . W 2008 r. sama się rozsiała
Kropkowane i całkiem niebieściutkie miałam pierwszy raz - jedną kupiłam jako porcelankę ,a drugą jako "Kompozycja niebieska" ( była w zestawie ).
Nasionka zebrałam ale mam wszystkie w jednej torebce więc misz-masz
Pozdrowionka dla wszystkich ulka
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulka coś dla Ciebie na twoje łąki.
żobacz na nagietki, wilce, ślazówki, kosmosy etc...
http://sklep.cnos-vilmorin.pl/go/_categ ... %5E&page=1
żobacz na nagietki, wilce, ślazówki, kosmosy etc...
http://sklep.cnos-vilmorin.pl/go/_categ ... %5E&page=1
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum

Grażynko !! Cudności !! Ja już mam odpowiednią ilość nasionek !!!! Teraz tęsknię za hortensją ale to już nie o nasionka chodzi.....
Piterku!!!!Piotrusiu ? Łączki stają się modne!!! Ja z modą na bakier ale tym razem wszystko zależeć będzie od tego ile dodatkowo przekopię i odchwaszczę. Nasion z ubiegłorocznej łączki zebrałam full
Piterku!!!!Piotrusiu ? Łączki stają się modne!!! Ja z modą na bakier ale tym razem wszystko zależeć będzie od tego ile dodatkowo przekopię i odchwaszczę. Nasion z ubiegłorocznej łączki zebrałam full
Ulka buziaki przesyła
I bardzo dobrze, że stają się modne - w ogóle moda na ogrody to pozytywna zmiana w naszym kraju!koza pisze:Grażynko !! Cudności !! Ja już mam odpowiednią ilość nasionek !!!! Teraz tęsknię za hortensją ale to już nie o nasionka chodzi.....
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50