Alicja125 Bardzo dziękuję .

Lubię rozwijać swoje hobby czy pasje
Ogród cieszy , sporo różnych kwitnień. Jedne są, inne przekwitają, jak piwonie. Ale nowe zaczynają . Ogród żyje. To lubie
Pozdrawiam .Dobrego tygodnia życzę
ewelkacha88-Ewelinko O tak piękny ten czas róż w ogrodzie. Chyba w każdym ogrodzie swoje miejsce mają. I
Działka w różnych miejscach różnie jest obsadzona. Dodatki bardzo lubię .
O psy to faktycznie poprzestawiałby dekoracje w różne miejsca. I nie wiem, czy to mi pasowałoby. Dlatego mam tylko kotkę.
cyma2704-Soniu Dziękuję . Martagony są piękne. ale i inne lilie też już zaczynają. Uwielbiam różne lilie.
Róże pięknie kwitną. Ale upały nie wpływają dobrze, na ich piękne kwitnienia.
Cieszę się ,ze bukiet spodobał się zwierzchnikom i innym osobom. Dla mnie to bardzo ważne.
jarha-Halinko;Shalina-Halinko Powojniki się rozkręcają. Wyglądają pięknie. I wszędzie moga się zmieścić.
Lilie też się rozkręcają. Twoje pewnie też już kwitną. Ja mam ich sporo. I w różnych miejscach są.
Bukiet okolicznościowy dobrze wytrzymał i spodobał się wielu ludziom. To bardzo motywujące i budujące.
A czemu twoje clemki są poskręcane ?? Może da się coś uratować ?
Locutus- Loki No tak, jeszcze na żółty łubin mam ochotę. hmm czy łubiny drzewiaste są ? To nie wiedziałam.
A ten ciemny powojnik to Etoile violette. Zawsze jest cały jednolity i ciemny. A w tym roku jakoś sam się ubarwiał w jaśniejsze końcówki. I nawet ładnie wygląda.

Modrak sercolistny

Bonica

Leonardo Da Vinci

Charlotte

Hortensja Dębolistna pięknieje