Wszelkie zakupy i sadzenie może za rok bo to co jestem teraz w stanie zrobić za godzinę czy dwie to mnie zadziwia
 Kondycja żadna!
  Kondycja żadna!

Kondycja żadna!
  Kondycja żadna!

U mnie już bardzo długo nie padało, jest niesamowicie sucho. Wprawdzie podlewam działkę codziennie, ale to nie to samo co deszcz.
  U mnie już bardzo długo nie padało, jest niesamowicie sucho. Wprawdzie podlewam działkę codziennie, ale to nie to samo co deszcz.

, przepięknie, aż słów brak.
 , przepięknie, aż słów brak. , jeśli ten masz tak piękny, to jak wyglądałby ten tworzony od nowa
 , jeśli ten masz tak piękny, to jak wyglądałby ten tworzony od nowa 

A jeszcze jak są tak urodziwe
 A jeszcze jak są tak urodziwe  Zarówno jedne, jak i drugie, tłuściutkie takie, że miałoby się ochotę je schrupać, a nie tylko podziwiać. Na kilka długich chwil można się przy nich zatrzymać i sycić się ich widokiem.Kamienna ścieżka za chwilę złagodzi kształty, z lekka przysłonięta rozrastającymi się roślinami, to ulubiona dla mnie część Twojego ogrodu. Piękna.
 Zarówno jedne, jak i drugie, tłuściutkie takie, że miałoby się ochotę je schrupać, a nie tylko podziwiać. Na kilka długich chwil można się przy nich zatrzymać i sycić się ich widokiem.Kamienna ścieżka za chwilę złagodzi kształty, z lekka przysłonięta rozrastającymi się roślinami, to ulubiona dla mnie część Twojego ogrodu. Piękna. 
  Dbaj o siebie i przyjemnych chwil w ogrodzie
 Dbaj o siebie i przyjemnych chwil w ogrodzie 

Taki trawnik jak Twój to moje marzenie, ale złudzeń nie mam. Takiego mieć nie będę na takiej glebie. Też jestem ciekawa tego nawozu do trawnika
 Taki trawnik jak Twój to moje marzenie, ale złudzeń nie mam. Takiego mieć nie będę na takiej glebie. Też jestem ciekawa tego nawozu do trawnika  

a trawniczek rewelacja
 a trawniczek rewelacja  

Irysy także godne
 Irysy także godne 

. Pięknie Ci wszystko rośnie
 . Pięknie Ci wszystko rośnie   . Jednak nawadnianie pomaga roślinom zachować kondycję
 . Jednak nawadnianie pomaga roślinom zachować kondycję   . Masz cudny trawniczek. Sporo pracy i zachodu na pewno wymaga ale efekty widoczne gołym okiem
 . Masz cudny trawniczek. Sporo pracy i zachodu na pewno wymaga ale efekty widoczne gołym okiem   . Ja mogę sobie tylko o takim pomarzyć
 . Ja mogę sobie tylko o takim pomarzyć   . Powojnik przy ogrodzeniu wygląda zjawiskowo
 . Powojnik przy ogrodzeniu wygląda zjawiskowo   . Pozdrawiam serdecznie
 . Pozdrawiam serdecznie  .
 .

Gosiu!
 Gosiu! Dwa razy dziennie leję wodę, ale ziemia bardzo szybko wysycha.
  Dwa razy dziennie leję wodę, ale ziemia bardzo szybko wysycha. Trochę ich mam, one potrzebują przestrzeni, a u mnie panuje normalny miszmasz.
  Trochę ich mam, one potrzebują przestrzeni, a u mnie panuje normalny miszmasz.  Nie mniej serdecznie dziękuję za propozycję.
  Nie mniej serdecznie dziękuję za propozycję.