Miłego dnia.

, to wstawię zdjęcia
 , to wstawię zdjęcia  

Kurcze,ale ilość irysków powalająca i nie tylko iryski nawet Puszkinie zakwitły czy to jakieś inne  cebulice ???
 Kurcze,ale ilość irysków powalająca i nie tylko iryski nawet Puszkinie zakwitły czy to jakieś inne  cebulice ???  moje chyba jeszcze śpią ,jednak przyznam że ostatnie 2 dni nawet nie wchodziłam do ogródka .Jutro trzeba to zmienić
 moje chyba jeszcze śpią ,jednak przyznam że ostatnie 2 dni nawet nie wchodziłam do ogródka .Jutro trzeba to zmienić
 Takie kolorowe rzeczki dają fajny akcent w ogrodzie, widoczne są z daleka. Sporo się u Ciebie dzieje, przebiśniegi, śnieżyce, krokusy, fiołki, już jest się przy czym zatrzymać
 Takie kolorowe rzeczki dają fajny akcent w ogrodzie, widoczne są z daleka. Sporo się u Ciebie dzieje, przebiśniegi, śnieżyce, krokusy, fiołki, już jest się przy czym zatrzymać  Ciemierniki przykrywasz na zimę? Nigdy tego nie robię, nawet jak odrobinę zmarzną, to i tak się odczochrają, przynajmniej te moje. A na pewno te, które miałam do tej pory, bo w ubiegłym roku kupiłam ze trzy nowe, to jak zachowają się te właśnie nie wiem.
 Ciemierniki przykrywasz na zimę? Nigdy tego nie robię, nawet jak odrobinę zmarzną, to i tak się odczochrają, przynajmniej te moje. A na pewno te, które miałam do tej pory, bo w ubiegłym roku kupiłam ze trzy nowe, to jak zachowają się te właśnie nie wiem.  

Masz tę wiosenkę super i tak trzymaj
 Masz tę wiosenkę super i tak trzymaj   

,dzisiaj popracowaliśmy z M.i tyle co zeszliśmy a tu śniegiem daje niech by już było wreszcie ciepło.Śliczne te ścieżki kwietne mojej ziemi jakoś przebiśniegi nie lubią albo coś innego lubi je bardziej
 ,dzisiaj popracowaliśmy z M.i tyle co zeszliśmy a tu śniegiem daje niech by już było wreszcie ciepło.Śliczne te ścieżki kwietne mojej ziemi jakoś przebiśniegi nie lubią albo coś innego lubi je bardziej  ,miłego weekendu
 ,miłego weekendu 

taka ta wiosna niezdecydowana w tym roku, że aż żal. Kwiatki rozkwitają, jak tylko złapią odrobinę ciepła. Nie wiem kiedy to robią, bo mnie jest bardzo zimno i z porządkami czekam na
 taka ta wiosna niezdecydowana w tym roku, że aż żal. Kwiatki rozkwitają, jak tylko złapią odrobinę ciepła. Nie wiem kiedy to robią, bo mnie jest bardzo zimno i z porządkami czekam na  

, a dzisiaj ani tyle, bo jeszcze zimniej jest.
 , a dzisiaj ani tyle, bo jeszcze zimniej jest. 

moim ciemiernikom .Słoneczko świeci od rana, ale gryzie i śnieg na dachach dalej się utrzymuje.
  moim ciemiernikom .Słoneczko świeci od rana, ale gryzie i śnieg na dachach dalej się utrzymuje.  niedzieli Martusiu
 niedzieli Martusiu  i dzięki za odpowiedź to nie mam sie co martwić Puszkiniami
 i dzięki za odpowiedź to nie mam sie co martwić Puszkiniami