Treissi na zielono cz.2
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monia, piękne strzałeczki   po mamusi to chyba tylko "nazwisko" mają
 po mamusi to chyba tylko "nazwisko" mają  

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria

Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- 
				Saraaa
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie nie wiem co im jest  Mamusia należy do teściowej - dwa razy kradłam jej maluchy i oba jak widać nie są do niej podobne. Może coś w powietrzu jest
  Mamusia należy do teściowej - dwa razy kradłam jej maluchy i oba jak widać nie są do niej podobne. Może coś w powietrzu jest   

Basiu dla Ciebie też kradłam maluszki z tej samej. Z 4 przyjął się niestety tylko jeden. Zostawiłam go u teściowej - tak na wszelki wypadek, żeby znowu nie wyszło co innego

Mamusia należy do teściowej - dwa razy kradłam jej maluchy i oba jak widać nie są do niej podobne. Może coś w powietrzu jest
 Basiu dla Ciebie też kradłam maluszki z tej samej. Z 4 przyjął się niestety tylko jeden. Zostawiłam go u teściowej - tak na wszelki wypadek, żeby znowu nie wyszło co innego

Śliczna jest
 Śliczna jest

ja dla ciebie mam zapisane:marble quin,trujak i _aeschynantus_-marmurek.Oby do wiosny nie? :P
 ja dla ciebie mam zapisane:marble quin,trujak i _aeschynantus_-marmurek.Oby do wiosny nie? :P