Oj, wiedziałabym, co z nimi zrobić!

Kotuś, tylko mi się nie stresuj, ja już od dwudziestu lat emerytka.

Pozdrawiam cieplutko.

i radości na co dzień
 i radości na co dzień   życzę, a ogród niech kwitnie i owocuje jak nigdy dotąd.
 życzę, a ogród niech kwitnie i owocuje jak nigdy dotąd.  

.
 . . Faktycznie, awaria ręki spotkała mnie po sezonie działkowym a na wiosnę mam nadzieję, że ta ręka będzie już na tyle sprawna, że pomoże mi w ogródku. Ot, szczęście w nieszczęściu, że nie połamałam się na wiosnę
 . Faktycznie, awaria ręki spotkała mnie po sezonie działkowym a na wiosnę mam nadzieję, że ta ręka będzie już na tyle sprawna, że pomoże mi w ogródku. Ot, szczęście w nieszczęściu, że nie połamałam się na wiosnę   .
 . .
 . .
 . . Ręka się poprawia, wzmacnia. Ciągle się rehabilituję i codziennie ją ćwiczę. Zapowiedziano mi, że o ćwiczeniach będę mogła zapomnieć po roku. Jeszcze długa droga do sprawności przede mną.
 . Ręka się poprawia, wzmacnia. Ciągle się rehabilituję i codziennie ją ćwiczę. Zapowiedziano mi, że o ćwiczeniach będę mogła zapomnieć po roku. Jeszcze długa droga do sprawności przede mną. .
 . .
 .

Z ciekawości sprawdziłam jak wygląda róża Zephirine Drouhin, ładniutka w moim ulubionym kolorze. Będzie ładnie, do wiosny na pewno powstanie cały mur.
 Z ciekawości sprawdziłam jak wygląda róża Zephirine Drouhin, ładniutka w moim ulubionym kolorze. Będzie ładnie, do wiosny na pewno powstanie cały mur.

Zdjęcia z Sopotu przywróciły wspomnienia z lat siedemdziesiątych gdzie to przez kolejne kilka sezonów jeździłam na wczasy
 Zdjęcia z Sopotu przywróciły wspomnienia z lat siedemdziesiątych gdzie to przez kolejne kilka sezonów jeździłam na wczasy  

Pozdrawiam serdecznie
 Pozdrawiam serdecznie