any57- Andrzeju   Grunt  to  wspólne  rodzinne  działanie 

My  też  z  mężem  dużo  rzeczy  robimy  wspólnie.. A  i  dużo mąz  sam  gotuje. To  duża  pomoc  i  ulga  

Hmmm   no  moje  rączki  namalowały  obrazy. I  jeszcze  trochę  innych  rzeczy ostatnio tworzyły  
 duju- Justynko

duju- Justynko    No  widzisz a  ja  jeszcze karmika  nie  mam. aż  ciągle  nie  ma  czasu. Ale  to  jest tak  naprawdę .To  czekam  .
Sikoreczki  zaglądają. 

O  fajnie, że  już  pierniczki  piekłaś.  Szkoda, ze  ich  nie  mogę  zobaczyć. Bo  nie  masz  wątku .
Ja  ich  nie  będę  piekła. Jakieś  2  ciasta  zrobię .Mam  chęć  na  snikersa  i  sernik Isaura.
Ja  też  już  nie  mam  śniegu. Szkoda  
 plocczanka-Lucynko; Shalina- Halinko ;  lanceta- Lodziu  , Danusiu z

plocczanka-Lucynko; Shalina- Halinko ;  lanceta- Lodziu  , Danusiu z   Dziękuję  wam  za  pozytywne,  miłe  słowa. 

sikoreczki  zaglądają. I  inne  ptaszki  też. Tylko  czasu  mało  na   podgląd  z  aparatem. A dzień  zresztą  taki  krótki. Ciemności  szybkie  i  długie.  

Już  i  ja  zimy  nie  mam. Ociepliło  się. I  to  teraz  nie  wiadomo  co  to  jest. 

Ale  ciemierniki  kwitną w  najlepsze. I  jak  widać. Pąków  mają  jeszcze  bardzo  dużo  

Dekoracji  trochę  przybyło. A w  domu  też. Tylko  choinki  jeszcze  nie  mam. W  niedzielę  mi  mąz  przywiezie. Bo  ja  już  bym  ją  ubrała. 
Dziękuję  i  pozdrawia  ciepluteńko.  
 Margo2- Gosiu

Margo2- Gosiu Dziękuję  bardzo  

Ja  w  tym  roku  troszkę  mam  wolnego  w  grudniu. To  tworzę .  

O  czemu  to tragiczny  grudzień ??  

Ciemierniki już tak kwitną. Te  białe. One  tak  mają. Cudne. Uwielbiam  je.  
 Florian Silesia

Florian Silesia Dziękuję. I  cieszę  sie ,ze  wianek  szyszkowy  się  spodobał.  

Ja  lubię  i  proste  i  bogatsze  dekoracje. Zależy  kiedy  .I  gdzie  .I  może  od  nastroju .

I  moje skrzaty. Sama  zrobiłam  

Dopiero  na  zdjęciu  zobaczyłam, ze  1  nie  mam  pompona  na  czapce. Jutro  dorobię.