Dalie teraz najpiękniej pokazują kwiaty na rabatach.

Rdest cudny.
 Znasz nazwę, mam ochotę posadzić jakiś u siebie.
 Wypoczywałaś długo.

Pozdrawiam

Już przywiozłam 17 szt. a wczoraj przyszła paczka z F i kolejne 6 szt i trzy hortensje
  Już przywiozłam 17 szt. a wczoraj przyszła paczka z F i kolejne 6 szt i trzy hortensje   Pracy w ogrodzie mam masę, a tutaj dni coraz krótsze i mało co mogę zrobić po pracy. Wczoraj zaczęliśmy z M obsadzać pierwszą rabatę. Udało się posadzić 13 sztuk. Jutro kolejne... A do posadzenia jeszcze tylko jakieś 120 sztuk
  Pracy w ogrodzie mam masę, a tutaj dni coraz krótsze i mało co mogę zrobić po pracy. Wczoraj zaczęliśmy z M obsadzać pierwszą rabatę. Udało się posadzić 13 sztuk. Jutro kolejne... A do posadzenia jeszcze tylko jakieś 120 sztuk   Ale dam radę, żeby tylko pogoda się utrzymała.
 Ale dam radę, żeby tylko pogoda się utrzymała.

Ja też zamówiłam irysy
  Ja też zamówiłam irysy   Na razie 4 sztuki i ciekawa jestem jak będę sobie radzić na tej mojej ciężkiej glebie?
  Na razie 4 sztuki i ciekawa jestem jak będę sobie radzić na tej mojej ciężkiej glebie? 

W obawie o nasze zdrowie kontaktują się z nami jedynie elektronicznie, zresztą pracują tylko zdalnie, więc też siedzą w czterech ścianach. Tylko jedna synowa musi wychodzić do ludzi, jest bowiem medyczną opiekunką zajmującą się chorymi w ich miejscu zamieszkania. Ciągle drżymy o nią i o syna,
  W obawie o nasze zdrowie kontaktują się z nami jedynie elektronicznie, zresztą pracują tylko zdalnie, więc też siedzą w czterech ścianach. Tylko jedna synowa musi wychodzić do ludzi, jest bowiem medyczną opiekunką zajmującą się chorymi w ich miejscu zamieszkania. Ciągle drżymy o nią i o syna,  tym bardziej że już była na kwarantannie i robiono jej testy.
  tym bardziej że już była na kwarantannie i robiono jej testy. 

To piękne  roślinki. Tylko  troszkę  prac z  wykopywaniem  i sadzeniem  trzeba  wykonać. Ale  odwdzięczą  się  swoim  kwitnieniem.
  To piękne  roślinki. Tylko  troszkę  prac z  wykopywaniem  i sadzeniem  trzeba  wykonać. Ale  odwdzięczą  się  swoim  kwitnieniem. 

Jestem oczarowana Twoim ogrodem. Przepiękne róże i te piwonie,miód na serce
 Jestem oczarowana Twoim ogrodem. Przepiękne róże i te piwonie,miód na serce  ;:138Pozdrawiam cieplutko
  ;:138Pozdrawiam cieplutko