Witajcie , długo nie pisałam , ale często tu zaglądałam , ta cała sytuacja z pandemia wpłynęła na mnie bardzo przygnębiająco na Was zapewne też , ale ja nie mogę sobie znależ miejsca , ogród , książki nie pomagają jeszcze jak jest ciepło to ogród. Ale ja całe 47 lat pracowałam i , byłam wśród ludzi , a teraz tylko siedzę i błąkam się po mieszkaniu. Nawet wyjechać do dzieci , to też zakaz , oby to się już skończyło ,
cyma 2704 - Soniu już kupiłam tą hortensję i nie tylko ją , Vanilie Fransie też są do siebie podobne. Nie pamiętam nazwy rdestu ale teraz też dokupiłam drugiego , był w Albamarze , ten co mam to go kupiłam w Wojsławicach duży już był w doniczce 3 litrowej , teraz przyszła drobina , ale urośnie
danuta z- Danusiu u mnie jeszcze niektóre krzaki kwitną w pełni , przymrozku dużego nie było , a śniegu w ogóle , Dziś tak wieje .że łamie gałęzie drzew. Wiesz mam go pierwszy rok , wydaje mi się ,ze on już kwitł ,mam go od Naszej koleżanki z forum, ona chyba pisała u siebie ,ze on powtarza.
anabuko1 - witaj Aneczko Tobie się podobają róże , a mnie u Ciebie przepiękne dalie i Twoje rękodzieło- super
Dorotka 350 -Dorotko a ja czekam jeszcze na róże , nie dużo bo 5 szt , ale czekam, Jesień w szkółkach była cieńka , dużo róż których hodowców nie znam , ale i one nie za bardzo przypadły mi go gustu, oby wiosna była lepsza
Maska - witaj Marysiu ten irys prawdopodobnie powtarza , a ja go mam pierwszy rok i nie zwróciłam na niego uwagi teraz to go przypilnuję. Irysków nowych dokupiłam i to na pewno nie koniec, co do milina to go jeszcze nie kupiłam , bo nigdzie nie wychodzę siedzę jak za kratkami oby do wiosny pozdrawiam dużo zdrówka
karolacha - sama wiesz jak przyjdzie przeglądąć zdjęcia to nie wiadomo które , a czy już było czy nie , dużo zdrówka
lanceta - Lodziu wstawiam zdjęcia lecz bez wszystkich podpisów , a co do kwitnienia sama wiesz ,ze u Nas jest ciepło i dużo papu i one kwitną zdrówka
Maigold

Elzbieta Stuart