Od lata pięknie kwitną do przymrozków. W tym roku długo ich kwiatami się cięższe. To dobrze.
Dzięki nim ogród jest bardziej kolorowy. Jeszcze.

Trawy urokliwe. Cieszę się, że w końcu i one mi zaczęły się podobać i je zapraszam do swojego ogrodu.

Iwonko1 Witaj! Bradze ci dziękuję za miłe słowa.
 Staram  się  ,  aby  mój  ogród  wylał  ładnie  cieszył  mnie  i  tych  ,  którzy  go  widzą.
  Staram  się  ,  aby  mój  ogród  wylał  ładnie  cieszył  mnie  i  tych  ,  którzy  go  widzą.I ja bardzo hortensje lubię. I to zarówno w lecie w tych delikatnych bielach i potem w każdej fazie wyprawiających się kwiatostanów.
W tym roku nie było jeszcze przymrozków to i dalie pięknie i długo i wciąż nam kwitną. Oby jeszcze nas długo swoimi pięknymi kwiatami.
O tak szerszeń w makro wygląda nawet ciekawie.
Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko

Margo2-Gosiu , Florian Silesia Tymi szałwiami to jestem zachwycona. Winą notorycznie od maja. Cudne są. Mam nadzieję, że w maju uda mi się je kupić ponownie. Z hakonkami wyglądają bardzo ładnie.

W maju widać, jakie to były małe sadzonki .Ale już z kwiatami. Hakonki też mi podrosły.

Nerina tez jeszcze kwitnie

Jeszcze lilii kwitnącej razem z chryzantemami to nie miałam.
A w tym roku mam

A to chryzantema Margo

Zdróweczka Aniu
  Zdróweczka Aniu  
 Ale dajesz czadu tymi daliami
 Ale dajesz czadu tymi daliami  Są rewelacyjne
 Są rewelacyjne  Moje już się suszą w piwnicy liźnięte delikatnym przymrozkiem
 Moje już się suszą w piwnicy liźnięte delikatnym przymrozkiem  

On  wcześniej  wiosną  już  wypuszcza  listki..Na  jesieni  pięknie  się  przebarwia i trzyma  długo listki.To  tez  jej  duży  atut. Faktycznie  już  wielki  krzak  zbudowała.  To  dla  niej  na  wiosnę  przesadziłam  magnolię. Luzu  więcej  i widok  lepszy.
 On  wcześniej  wiosną  już  wypuszcza  listki..Na  jesieni  pięknie  się  przebarwia i trzyma  długo listki.To  tez  jej  duży  atut. Faktycznie  już  wielki  krzak  zbudowała.  To  dla  niej  na  wiosnę  przesadziłam  magnolię. Luzu  więcej  i widok  lepszy.  

, zaczęłam go zwiedzać. No i te twoje obrazy - masz talent
 , zaczęłam go zwiedzać. No i te twoje obrazy - masz talent