Kupione i posadzone w lipcu lilie kwitną sobie. Jeszcze nigdy nie miałem w wrześniu czy też październiku kwitnących lili.
Ale te kupowałam po połowie lipca. Myślałam, że będą już na drugi rok. A one kwitną. Inne jeszcze w pąkach.
ewelkacha88-Ewelinko Bardzo cieszę się, ze do mnie zajrzałaś.
Hmm jeżówki w tym roku mniej okazale mi kwitły. Ale dale przepięknie kwitną ,hortensje też. I dziękują za pochwały.
Dekoracje takie proste, na szybko. Może jak będzie czas to inne jeszcze zrobię.
Oczywiście , zapraszam częściej.
cyma2704-Soniu Białych, czy białawych dalii mam chyba 6.
Oj dobre oko masz. Ja też dopiero zobaczyłam malinki. Kiedyś tam rosły. W ubiegłym roku przesadziłam je pod las. I tam marnie mi rosną.
A w starym miejscu te gdzieś odbijają to już zachowuje i na wiosnę przesadzę w inne miejsce.
A biały marcinek na wiosnę przesadziłam. Może w nowym miejscu lepiej się rozrośnie.
I ja mam po raz pierwszy połamane dalie.I te idą do w wazonie. Dokładnie ja też tak mam, szkoda zrywać kwiatów z ogrodu.
Chyba ,ze na okazje .Albo z łąk. To te naturalistyczne lubię A tak to też , wolę kwiaty podziwiać, oglądać w ogrodzie.
Dziękuję i pozdrawiam cieplutko.
plocczanka-Lucynko Dziękuję bardzo
Dalii mam sporo. To trzeba je pokazywać. Bo jeszcze trochę i zostaną nam wspomnienia i zdjęcia Daliowe.
Oj dobre oczka jeszcze fuksje wypatrzyły ,

Mam ją 3 sezon. Na zimę ścinam trochę i do domku. A na wiosnę na tras czy do ogrodu.
Dziękuję.Te dekoracje takie proste na szybko. T
Dostałam taką roślinkę. To jakiś wilczomlecz.

Barbula kwitnie