Spacer po Twoim ogrodzie to wielka przyjemność. Wspaniale wprost zagospodarowany.Różnorodność pięknie kwitnących tysiącami kolorów roślin.
Róże przepiękne że oczu od nich nie można oderwać

w tym roku nawet Bright as a button też zaszalała.Teraz dostają ostre ciecie, bo jedna na drugą już wchodziła.Cóż ślimaki to specjał trzeba by się naumieć robić z nich pożytek chociażby na maseczki piękności
 w tym roku nawet Bright as a button też zaszalała.Teraz dostają ostre ciecie, bo jedna na drugą już wchodziła.Cóż ślimaki to specjał trzeba by się naumieć robić z nich pożytek chociażby na maseczki piękności  

Jeszcze nigdy ziemia nie była tak nasiąknięta.
 Jeszcze nigdy ziemia nie była tak nasiąknięta. 

CHEWdelight uwielbiam ją ma cudne kwiaty i ten kosmyczek w środeczku każdego kwiatu .Smakowicie wyglądają wędzonki kiełbasa również .Nie boisz się Andrzeju ze komary Cię pożrą
 CHEWdelight uwielbiam ją ma cudne kwiaty i ten kosmyczek w środeczku każdego kwiatu .Smakowicie wyglądają wędzonki kiełbasa również .Nie boisz się Andrzeju ze komary Cię pożrą  te gady nawet w dzień przy słonecznej pogodzie włażą nawet do nosa
  te gady nawet w dzień przy słonecznej pogodzie włażą nawet do nosa  No widzisz ptaki pomogły Ci uporać się z owocami to po to żebyś tam nie wchodził
 No widzisz ptaki pomogły Ci uporać się z owocami to po to żebyś tam nie wchodził  i im nie przeszkadzał w konsumpcji
 i im nie przeszkadzał w konsumpcji   Moja -Twoja Queen Babylon nie zakwitła, chyba miejscówka jej nie odpowiada nie wiem nawet nie rośnie .Zresztą u mnie w tym roku sezon beznadziei
 Moja -Twoja Queen Babylon nie zakwitła, chyba miejscówka jej nie odpowiada nie wiem nawet nie rośnie .Zresztą u mnie w tym roku sezon beznadziei   jedynie różane kwitnienia cieszą to samo hortensje te stanęły na wysokości zadania, a agresty opadają na wpół niedojrzale, a już zgniłe
 jedynie różane kwitnienia cieszą to samo hortensje te stanęły na wysokości zadania, a agresty opadają na wpół niedojrzale, a już zgniłe 

gałęzie pociąłem i odłożyłem do wyschnięcia - będą na grillowanie i do wędzenia. Pień na razie został - wykopię go jesienią.
  gałęzie pociąłem i odłożyłem do wyschnięcia - będą na grillowanie i do wędzenia. Pień na razie został - wykopię go jesienią. 

Poprosiłem więc go (stanowczo
  Poprosiłem więc go (stanowczo   ) by wyszedł do sesji zdjęciowej. Po kilku zdjęciach uciekł w podskokach.
 ) by wyszedł do sesji zdjęciowej. Po kilku zdjęciach uciekł w podskokach.

zazwyczaj nie wierzę w takie reklamy ale 'tonący brzytwy się trzyma' więc i kąsany przez komary łapie się każdego sposobu.
  zazwyczaj nie wierzę w takie reklamy ale 'tonący brzytwy się trzyma' więc i kąsany przez komary łapie się każdego sposobu.

aż się zdziwiłem, że dopiero od 1951r  tworzą jeden organizm -  Bielsko-Biała.  Pod wieczór zaczęły zbierać się chmury i po powrocie dowiedzieliśmy się że wiele drzew tam połamało i były podtopienia.
  aż się zdziwiłem, że dopiero od 1951r  tworzą jeden organizm -  Bielsko-Biała.  Pod wieczór zaczęły zbierać się chmury i po powrocie dowiedzieliśmy się że wiele drzew tam połamało i były podtopienia. 

Wszystko suche nawet borówki obsychają to lato jest fatalne najpierw deszcze wykosiły mi pomidory teraz upały wysuszą dynie i cukinie...
 Wszystko suche nawet borówki obsychają to lato jest fatalne najpierw deszcze wykosiły mi pomidory teraz upały wysuszą dynie i cukinie...