Cudny ten Twój domek!
Moja przestrzeń - koza
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Uluś, o rany, ale masz tych hektarów i tyrania też niestety trochę, ale fajnie już wszystko wygląda
Wklejaj dalej, nareszcie mam wolne, to na spokojnie sobie popatrzę 
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko ! Jeśli lubisz ciszę i lasy pełne jagód , borówek i grzybów (te mogą być kapryśne) i łąki pełne bratków ..... 
no to ... fajnie nam będzie zbierac razem
Krysiu! Z kleome nasionka mam zebrane
Część posieję , a część rozdam jeśli chętny się znajdzie. Krawężnik z kamienia ..ładnie to ujęłaś ! U mnie tylko kamienie większe lub mniejsze na obrzeżach klombów poukładane . Wdzierająca się trawa rzeczywiście utrapieniem jest ! Wycinałam czym się dało (nawet sierpem) . Cały czas myślę jak w tym roku sobie ułatwić!!! Flaga na piłkarskie święta uszyta była z mojego szalika (czerwone) i resztek włókniny (białe)
Aniu!!! Ta łączka zdjęciowa powstała z jednej torebki nasion. Zebrałam nasionka i jest ich prawie litrowy pojemnik. Czy wszystkie wykiełkują ? Nie wiem ! Wiem jednak ,że ta łączka w tym roku przynajmniej sie potroi
Szczęściarą jestem ,a z tą" licealistką" to choć sporo przesadziłaś - nie ukrywam ,że miłe to było
Alusiu!!! Dzięki!!! Kitaj czyli Niunia podwójnie popieściuchany !!!
Izuś!!! Cieszę się, że domek Ci się podoba !!! Jak przyjedziesz , to zobaczysz czy fotki nie kłamią
Gucia!!!! Tak dawno nic nie pisałyśmy do siebie
Mam "tylko" albo prawie 1 ha. Pola do popisu więc dużo ! Najgorsze to kopanie i zamiana perzowisk na odchwaszczone ....
Trza się pocieszać , że diety nie muszę wtedy stosować
Nowe (dla mnie stare) zdjątka obiecuję od jutra znów wklejać!!!
Dziewczyny !!! Niunia i Mała Pitajka bardzo dziekują za mizianie!!!!! Ja pozdrawiam serdecznie i kozie buziaki przesyłam - ulka

no to ... fajnie nam będzie zbierac razem
Krysiu! Z kleome nasionka mam zebrane
Aniu!!! Ta łączka zdjęciowa powstała z jednej torebki nasion. Zebrałam nasionka i jest ich prawie litrowy pojemnik. Czy wszystkie wykiełkują ? Nie wiem ! Wiem jednak ,że ta łączka w tym roku przynajmniej sie potroi
Alusiu!!! Dzięki!!! Kitaj czyli Niunia podwójnie popieściuchany !!!
Izuś!!! Cieszę się, że domek Ci się podoba !!! Jak przyjedziesz , to zobaczysz czy fotki nie kłamią
Gucia!!!! Tak dawno nic nie pisałyśmy do siebie
Trza się pocieszać , że diety nie muszę wtedy stosować
Dziewczyny !!! Niunia i Mała Pitajka bardzo dziekują za mizianie!!!!! Ja pozdrawiam serdecznie i kozie buziaki przesyłam - ulka
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulka miej Boga w sercu i nie kuś.
Wiesz, że ja uwielbiam takie klimaty.
Gdyby tylko szło mój dom helikopterem przenieść w twoje ostępy to już bym tam była.
Cisza, szum drzew, bzyczenie owadów, kwietne łąki, grzyby to moje wspomnienia z dzieciństwa za którymi tęsknię.
Wiesz, że ja uwielbiam takie klimaty.
Gdyby tylko szło mój dom helikopterem przenieść w twoje ostępy to już bym tam była.
Cisza, szum drzew, bzyczenie owadów, kwietne łąki, grzyby to moje wspomnienia z dzieciństwa za którymi tęsknię.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
Agnieszko !!!! Miło , że zajrzałaś !!!! Te irysy chyba u mnie w zbyt dobre miejsce trafiły, bo wyrosły na prawie giganty ponad 1,5 m !!! No i trza było ścinać do wazonu , bo jak mocniej powiało to się kładły na inne kwiaty. Jesienia przesadziłam w inne miejsce . Zobaczymy co będzie .....
Aniu!!! Tak ! Tunbergię miałam pierwszy raz !!! Też nie mam najlepszych doświadczeń !!! Myślę jednak , że to moja wina !!! Posiałam ją w towarzystwie innych pnączy , chyba bardziej ekspansywnych więc zerkała na mnie swym czarnym oczkiem z wyrzutem
Aniu!!! Tak ! Tunbergię miałam pierwszy raz !!! Też nie mam najlepszych doświadczeń !!! Myślę jednak , że to moja wina !!! Posiałam ją w towarzystwie innych pnączy , chyba bardziej ekspansywnych więc zerkała na mnie swym czarnym oczkiem z wyrzutem
Ulka buziaki przesyła