O tłuszczyk nie ma co się martwić, wszystko zrzucimy latem w ogrodzie .No ale Ty będziesz miała problem hi hi
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
Joleczko piekne Ci wyszly pampuchy. A czy M. smakowaly? a dzieciom?
a Teski nie sluchaj... jak ja jestem szczupla to ona jest anorektyczka hihihi
Spodni nie kupuje bo mi szkoda wydawac kase na ciucha na 2 miesiace (mam nadzeje w tym czasie schudnac) mam lepszy pomysl na wydawanie kasy ... na wiosne znow pojawia sie roze w sprzedazy hihihh
p.s. znow mi sie polskie literki posuly.
a Teski nie sluchaj... jak ja jestem szczupla to ona jest anorektyczka hihihi
Spodni nie kupuje bo mi szkoda wydawac kase na ciucha na 2 miesiace (mam nadzeje w tym czasie schudnac) mam lepszy pomysl na wydawanie kasy ... na wiosne znow pojawia sie roze w sprzedazy hihihh
p.s. znow mi sie polskie literki posuly.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu ale usmażyłaś córce ta racuchy ?
Lisko mój M uwielbia je , przez pierwszą godzinę to miska była pusta bo co zapełniłam mój przychodził i wyjadał
Dzieci bardzo lubią ale jedli tylko chłopcy, maluchy chore i kiepsko z apetytem .Ale jeszcze sporo zostało, bo robiłam z podwójnej porcji, to pewnie jutro będą się zajadać
Lisko mój M uwielbia je , przez pierwszą godzinę to miska była pusta bo co zapełniłam mój przychodził i wyjadał
Dzieci bardzo lubią ale jedli tylko chłopcy, maluchy chore i kiepsko z apetytem .Ale jeszcze sporo zostało, bo robiłam z podwójnej porcji, to pewnie jutro będą się zajadać
Joleczko to sprawilas M. przyjemnosc
a ja tez dzis biegalam do kuchni bo synus chory to wymyslalam rozne takie...
nawet budyn ugotowalam bo lubi, ale najpierw mleko sie zwazylo a za drugim razem zapomnialam dac cukru i byl ponoc ( ja nie jadam) niezjadliwy...
Na wiosne kupie 2 Ilse, te ktore rosna przy hustawce aby obadzic druga czesc tarasu... no i braklo mi jednego New dawna..... do tego zakupie 2 pienne icebergi w donicach (na razie 2)
Co jeszcze kupie tej wiosny to jeden Pan Bog wie...
ale sie dzis objadlam... heh
a ja tez dzis biegalam do kuchni bo synus chory to wymyslalam rozne takie...
nawet budyn ugotowalam bo lubi, ale najpierw mleko sie zwazylo a za drugim razem zapomnialam dac cukru i byl ponoc ( ja nie jadam) niezjadliwy...
Na wiosne kupie 2 Ilse, te ktore rosna przy hustawce aby obadzic druga czesc tarasu... no i braklo mi jednego New dawna..... do tego zakupie 2 pienne icebergi w donicach (na razie 2)
Co jeszcze kupie tej wiosny to jeden Pan Bog wie...
ale sie dzis objadlam... heh
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A mnie naszło dziś na ciasteczka i sobie dogodziłam. Brakuje mi słodyczy, bo nic sklepowego nie mogę
Oczywiście wszyscy skwapliwie przy tych moich zachciankach korzystają.
Właśnie znalazłam trochę ładnych zdjęć na starym komputerze, także biorę się za obróbkę korzystając ze słodkiego snu maluszka i jutro zapraszam
Właśnie znalazłam trochę ładnych zdjęć na starym komputerze, także biorę się za obróbkę korzystając ze słodkiego snu maluszka i jutro zapraszam
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Joluniu!ja robię tak samo racuszki ,ale mnie,narobiłaś smaku jutro biorę sie za racuchy ;:8
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57