Goście 
dopisali dzisiaj aż miło!
Witaj
Kasiu!!

Miło mi, że znalazłaś chwilę na odwiedziny w moim ogródku i że
sprawiło Ci to przyjemność.Twoje odwiedziny to także dla mnie przyjemność i satysfakcja z tak sympatycznej oceny!
apus-Basiu upał jest sprawcą zapewne,że towarzystwo rozleniwione!Miło,że wpadłaś!
Iwonka1 dziękuję

za tak sympatyczną opinię! Różyczki moje pokazują pierwsze kwiaty ale one ogólnie to u mnie wcale takie
wyględne jak pokazują forumowiczki to nie są!

U mnie ziemia nie odpowiednia dla nich dlatego nie szukam róż wielce szlachetnych .Zwykłe,popularne z marketów i giełd kwiatowych.Poza tym mój M ich nie cierpi bo one mu się odwdzięczają i zaczepiają
kolcami do krwi , ilekroć się w pobliżu nich pojawi...Zawsze mówi,że z chęcią by je wykopał wszystkie... Co to to nie!.. niedoczekanie

...
Co do działki to ja mam do dyspozycji 1,5 obszaru standardowej działki..Całe 4,20ar

Więc najgorzej nie jest! Dziękuję za miłe odwiedziny!
ed04 pomidory zapowiadają się póki co dobrze,,zdrowe,nie chorują ładnie rosną i pierwsze zamierzam wnet konsumować.W tym sezonie część uprawiamy w tunelu foliowym ,kilkanaście w gruncie pod chmurką i odmiany wczesne w donicach...Dziękuję za pochwały ogródkowe i fotograficzne!
anabuko1 Aniu jeżeli Ci się podoba tło mojej rabaty w postaci przyciętych krzewów to nie są moje tylko sąsiedzkie przy głównej alei...
Lilie moje zakwitają jedne po drugiej na balkonie... Kupione w marcu cebule sadzę do skrzynek balkonowych i dlatego mam je wcześnie..
Lilie działkowe także u mnie jeszcze nie kwitną ale innych kwitnień też nie brakuje!
Dziękuję za miłe odwiedziny!