Przykra sprawa z tymi pieskami.Niby jest prawo chroniące je, ale sprawą zajmują się - gdy dojdzie do rażącej krzywdy i media to nagłośnią.
Zauważyłam u Ciebie festiwal kwitnień magnolii.Wczoraj kupiliśmy popularną Rustica Rubra.Widziałam ją kwitnącą w ogrodzie w jednej w podwrocławskich miejscowości - stałam chwilę na chodniku i patrzyłam
zafascynowana na nią.Jutro będzie posadzona w docelowym miejscu.

Od kolorów w Twoim ogrodzie można dostać zawrotów głowy, pięknie masz wokół siebie.
 Od kolorów w Twoim ogrodzie można dostać zawrotów głowy, pięknie masz wokół siebie. 

(na FO widziałam już jak je z kociej miski, a teraz  z psiej), ostatnio starłam dla jeża marchewkę i ogórka. Bąbelek jaki tolerancyjny
  (na FO widziałam już jak je z kociej miski, a teraz  z psiej), ostatnio starłam dla jeża marchewkę i ogórka. Bąbelek jaki tolerancyjny  Potocznie nazywamy go jarzabkiem
 Potocznie nazywamy go jarzabkiem  Super, że też go masz, będę mogła porównywać. Po jakim czasie zakwitł u Ciebie?
 Super, że też go masz, będę mogła porównywać. Po jakim czasie zakwitł u Ciebie? Pozostałe roślinki również przecudne
 Pozostałe roślinki również przecudne  
  Pojemna ta miseczka musi być, nawet jeszcze ptaszek się pożywił
 Pojemna ta miseczka musi być, nawet jeszcze ptaszek się pożywił