Dzisiaj był bardzo ciepły dzień .po pracy byłam chwilę na działce ,zdjęcia dzisiejsze w słonecznym blasku

-- 17 mar 2020, o 20:59 --

ależ u Ciebie piękna wiosenka
  ależ u Ciebie piękna wiosenka   masę masz wiosennych śliczności. Jak wszystko wypielęgnowane. Zazdroszczę i podziwiam
  masę masz wiosennych śliczności. Jak wszystko wypielęgnowane. Zazdroszczę i podziwiam   a to dopiero początek ...
  a to dopiero początek ...

wszędzie czyściutko, kwitnąco , porządeczek na kazdym milimetrze . Ile Ty masz rąk ?
  wszędzie czyściutko, kwitnąco , porządeczek na kazdym milimetrze . Ile Ty masz rąk ?

Nie będę chwalić poszczególnych roślin, bo wszystkie są cudne i zadbane. Czy to hiacynt 'Dark Dimension' już taki duży?
  Nie będę chwalić poszczególnych roślin, bo wszystkie są cudne i zadbane. Czy to hiacynt 'Dark Dimension' już taki duży?
tak Lidziu-to onslila1 pisze:Przyszłam obejrzeć Twoje cudeńka i napasłam oczyNie będę chwalić poszczególnych roślin, bo wszystkie są cudne i zadbane. Czy to hiacynt 'Dark Dimension' już taki duży?

. Nie ma to jak Twoja różnorodna wiosna
 . Nie ma to jak Twoja różnorodna wiosna   . Do tego wszystko skrupulatnie opisane
 . Do tego wszystko skrupulatnie opisane   . Poznaczyłam sobie iryski kupione 2 lata temu i aktualnie tabliczki chodzą po całym ogrodzie
 . Poznaczyłam sobie iryski kupione 2 lata temu i aktualnie tabliczki chodzą po całym ogrodzie   . Doszłam do wniosku, że w moim przypadku nie ma to najmniejszego sensu . Spisuję sobie tylko nazwy odmian w zeszycie i jak mi trzeba to potem szukam zdjęć w necie która to odmiana
 . Doszłam do wniosku, że w moim przypadku nie ma to najmniejszego sensu . Spisuję sobie tylko nazwy odmian w zeszycie i jak mi trzeba to potem szukam zdjęć w necie która to odmiana   . Pozdrawiam i zdrówka życzę
 . Pozdrawiam i zdrówka życzę   .
 .