Mój mały ogródek - Isia cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak tam Isiu sypie u ciebie i przykrywa roślinki?
Bo u mnie pada
a mieszkam w takiej okolicy gdzie jest zawsze mało opadów. Bliżej Płocka to zawsze Wisła ściąga chmury. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Markusie jestem stworzenie styczniowe (ur. zimą co nie zmienia faktu oczywiście, że wszystkie dziewczyny są gorące
) ale bardzo bardzo nie lubię zimy 8) no może poza bajkowymi widokami (najlepiej widzianymi z okna
)
Irenko opatuliłam różyczki i klonik mam nadzieję, że więcej takiego mrozu nie będzie, do wiosny coraz bliżej juz nie mogę sie doczekać.
Pozdrawiam cieplutko

Irenko opatuliłam różyczki i klonik mam nadzieję, że więcej takiego mrozu nie będzie, do wiosny coraz bliżej juz nie mogę sie doczekać.
Pozdrawiam cieplutko
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam wszystkich serdecznie
Markusie póki zdjec wystarczy będę wrzucała co ładniejsze fotki, nasadzone róże jesienią to dopiero bedą modelki
Halinko1959 masz rację jasno różowy kwiatek to piwonia Halinko, Karolu żółty to rzeczywiście różyczka (rabatowa Sunny Rose ?)
Zenku miło mi słyszec że Ci sie podoba
rabata teraz troszke zmieniła wygląd ponieważ jesienią poprzesadzałam roślinki główne oczywiscie zostały tamaryszek i wierzba mandzurska jak słusznie zauwazyłeś 

Markusie póki zdjec wystarczy będę wrzucała co ładniejsze fotki, nasadzone róże jesienią to dopiero bedą modelki
Halinko1959 masz rację jasno różowy kwiatek to piwonia Halinko, Karolu żółty to rzeczywiście różyczka (rabatowa Sunny Rose ?)
Zenku miło mi słyszec że Ci sie podoba