Jak tam Isiu sypie u ciebie i przykrywa roślinki? Bo u mnie pada a mieszkam w takiej okolicy gdzie jest zawsze mało opadów. Bliżej Płocka to zawsze Wisła ściąga chmury.
Nie krec ze z Ciebie taki Zmarzluch,wszystkie dziewczyny sa gorace.
Ale powaznie, pomalu mroz puszcza. Mam nadzieje ze nie poczynil zbyt wielkich szkod w naszych ogrodach
Isiu ładnie Twoje iglaczki wyglądają w tej oszroniałej szacie, wspominasz o mrozach u nas też przymroziło (-20 C), ciekawa jestem jak rośliny to wytrzymały, zobaczymy, przekonamy się wiosną. Ciepło pozdrawiam.
Markusie jestem stworzenie styczniowe (ur. zimą co nie zmienia faktu oczywiście, że wszystkie dziewczyny są gorące ) ale bardzo bardzo nie lubię zimy 8) no może poza bajkowymi widokami (najlepiej widzianymi z okna )
Irenko opatuliłam różyczki i klonik mam nadzieję, że więcej takiego mrozu nie będzie, do wiosny coraz bliżej juz nie mogę sie doczekać.
Isiu bardzo ładna jest ta rabata na której kwitnie tamarysze a w głębi rośnie chyba wierzba mandzurska , a wszystko to na tle pięknie utrzymanego trawnika.Gratuluję.
Markusie póki zdjec wystarczy będę wrzucała co ładniejsze fotki, nasadzone róże jesienią to dopiero bedą modelki
Halinko1959 masz rację jasno różowy kwiatek to piwonia Halinko,Karolu żółty to rzeczywiście różyczka (rabatowa Sunny Rose ?)
Zenku miło mi słyszec że Ci sie podoba rabata teraz troszke zmieniła wygląd ponieważ jesienią poprzesadzałam roślinki główne oczywiscie zostały tamaryszek i wierzba mandzurska jak słusznie zauwazyłeś