Treissi na zielono cz.2
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zatem, czekamy na foteczki 

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś ja też mam nadzieję, że prymulki przeżyją do wiosny i wystawię je na dworek. W ogródku mam fioletowe. Prawie mi wyginęły, ale w tym roku wsadziłam je w doniczkę i pięknie się rozrosły. Na zimę chciałam je wstawić do piwnicy, ale korzenie im wrosły w ziemię i zostały w ogródku. Mam nadzieję, że nie przemarzną   

Kasiu ciesze się, że już wyzdrowiałaś i wróciłaś do nas Hibcie będą, ale nie wiem kiedy. Teraz mam egzaminy, więc niemam kiedy ich pokazać
 Hibcie będą, ale nie wiem kiedy. Teraz mam egzaminy, więc niemam kiedy ich pokazać   A muszę trochę poszperać za fotkami. Chodź teraz kwitną akurat wszystkie trzy kolorki
 A muszę trochę poszperać za fotkami. Chodź teraz kwitną akurat wszystkie trzy kolorki   

A tutaj prymulki

Kasiu ciesze się, że już wyzdrowiałaś i wróciłaś do nas
 Hibcie będą, ale nie wiem kiedy. Teraz mam egzaminy, więc niemam kiedy ich pokazać
 Hibcie będą, ale nie wiem kiedy. Teraz mam egzaminy, więc niemam kiedy ich pokazać   A muszę trochę poszperać za fotkami. Chodź teraz kwitną akurat wszystkie trzy kolorki
 A muszę trochę poszperać za fotkami. Chodź teraz kwitną akurat wszystkie trzy kolorki   
 A tutaj prymulki

- katrina26
- 1000p 
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Piękne prymulki! Ucz się do egzaminów, zdjęcia poczekają :)Ja dziś byłam w lidlu po zakupy i były piękne bromelie przecenione na 14,99 a tyle kasy nie miałam  Na domiar złego mój już w drodze do domu jak zaczęłam się żalić spytał mnie dlaczego sobie nie wzięłam miałabym na urodziny, on by zapłacił. A w sklepie pytał po co ci znów kwiatek jak oglądałam! Ehh te chłopaki.
 Na domiar złego mój już w drodze do domu jak zaczęłam się żalić spytał mnie dlaczego sobie nie wzięłam miałabym na urodziny, on by zapłacił. A w sklepie pytał po co ci znów kwiatek jak oglądałam! Ehh te chłopaki.

Na domiar złego mój już w drodze do domu jak zaczęłam się żalić spytał mnie dlaczego sobie nie wzięłam miałabym na urodziny, on by zapłacił. A w sklepie pytał po co ci znów kwiatek jak oglądałam! Ehh te chłopaki.
 Na domiar złego mój już w drodze do domu jak zaczęłam się żalić spytał mnie dlaczego sobie nie wzięłam miałabym na urodziny, on by zapłacił. A w sklepie pytał po co ci znów kwiatek jak oglądałam! Ehh te chłopaki.- treissi
Agii dziękuję za komplementy 
Kasiu no to zazdroszczę u mnie bromelie były po 25 zł. Strasznie mnie kusiły, ale bałam się wydać tyle kasy, bo zimno. Mogłyby być przemrożone i tylko bym się wściekała na siebie, że wzięłam A co do prezentu to myślę, że do jutra jeszcze będą w Twoim sklepie i M. może Ci kupić. Za 15 zł warto zaryzykować
  A co do prezentu to myślę, że do jutra jeszcze będą w Twoim sklepie i M. może Ci kupić. Za 15 zł warto zaryzykować 

Kasiu no to zazdroszczę u mnie bromelie były po 25 zł. Strasznie mnie kusiły, ale bałam się wydać tyle kasy, bo zimno. Mogłyby być przemrożone i tylko bym się wściekała na siebie, że wzięłam
 A co do prezentu to myślę, że do jutra jeszcze będą w Twoim sklepie i M. może Ci kupić. Za 15 zł warto zaryzykować
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
Rozsądna z Ciebie kobieta ,że nie kupiłaś Bromelii. Tez się zastanawiałam jak brałam fiołka czy aby nie zmarzł. Byłam w biedronie jak wystawiali kwiatuchy te po 19,90 . Kusiło mnie bardzo . Wczoraj byłam i to co zobaczyłam ,to dziękowałam Najwyższemu, że się wtedy powstrzymałam . Rośliny dosłownie czarne. Zimno dało im się we znaki. Nie wiem jak w waszych biedronkach ale w mojej to nigdy na przeceny nie można liczyć. Stały jeszcze niedobitki sensevierki , zmarnowane ledwo żywe ale cena jak za zdrowe okazy. 

- treissi
Agii powstrzymałam się, ale jak pomyślę to mnie szlak trafia, bo strasznie mi się podobają bromelie i tislandie   U mnie były jeszcze paprotki, fiołki, gerbery, cyklameny i prymulki. Na pocieszenie wzięłam prymulki, bo niedrogie to nawet jakby nie przeżyły to nie będzie żal. A poza tym to raczej wytrzymałe roślinki, bo moje zawsze zimowały w ogródku i nic im nie było. Kusiły mnie też fiołeczki, ale podobnie jak cyklameny były strasznie zniszczone. Żałuję tylko, że nie przywłaszczyłam sobie listeczków.
  U mnie były jeszcze paprotki, fiołki, gerbery, cyklameny i prymulki. Na pocieszenie wzięłam prymulki, bo niedrogie to nawet jakby nie przeżyły to nie będzie żal. A poza tym to raczej wytrzymałe roślinki, bo moje zawsze zimowały w ogródku i nic im nie było. Kusiły mnie też fiołeczki, ale podobnie jak cyklameny były strasznie zniszczone. Żałuję tylko, że nie przywłaszczyłam sobie listeczków.
Kwiaty biedronkowe, o których mówisz kusiły też mnie. Dlatego nawet nie szłam do biedronki, bo wiem, że bym nie wytrzymała i kupiła fatsję. Wczoraj jak była stała jeszcze jedna dracena, ale powiem Ci, że wyglądała dobrze. Nie miała żadnych uszkodzeń. I oczywiście teraz troszkę żałuję, że nie kupiłam, bo wygląda na to, że roślinki były zdrowe

U mnie były jeszcze paprotki, fiołki, gerbery, cyklameny i prymulki. Na pocieszenie wzięłam prymulki, bo niedrogie to nawet jakby nie przeżyły to nie będzie żal. A poza tym to raczej wytrzymałe roślinki, bo moje zawsze zimowały w ogródku i nic im nie było. Kusiły mnie też fiołeczki, ale podobnie jak cyklameny były strasznie zniszczone. Żałuję tylko, że nie przywłaszczyłam sobie listeczków.
  U mnie były jeszcze paprotki, fiołki, gerbery, cyklameny i prymulki. Na pocieszenie wzięłam prymulki, bo niedrogie to nawet jakby nie przeżyły to nie będzie żal. A poza tym to raczej wytrzymałe roślinki, bo moje zawsze zimowały w ogródku i nic im nie było. Kusiły mnie też fiołeczki, ale podobnie jak cyklameny były strasznie zniszczone. Żałuję tylko, że nie przywłaszczyłam sobie listeczków.Kwiaty biedronkowe, o których mówisz kusiły też mnie. Dlatego nawet nie szłam do biedronki, bo wiem, że bym nie wytrzymała i kupiła fatsję. Wczoraj jak była stała jeszcze jedna dracena, ale powiem Ci, że wyglądała dobrze. Nie miała żadnych uszkodzeń. I oczywiście teraz troszkę żałuję, że nie kupiłam, bo wygląda na to, że roślinki były zdrowe

- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
To widocznie rośliny przywiezione do twojej Biedrony miały więcej szczęścia z transportem. U nas pełno tego ale chętnych już teraz nie ma. Nie dziwię się wygladają tragicznie.  

Katrina26 nie wiem od kiedy stoją rośliny w Lidlu ale w Biedronie były w ofercie od zeszłego czwartku a wystawione były u nas już w poniedziałek o ile dobrze pamiętam Wszelkie uszkodzenia, przemrożenia po kilku dniach raczej wychodzą.
Wszelkie uszkodzenia, przemrożenia po kilku dniach raczej wychodzą. 

Katrina26 nie wiem od kiedy stoją rośliny w Lidlu ale w Biedronie były w ofercie od zeszłego czwartku a wystawione były u nas już w poniedziałek o ile dobrze pamiętam

Kochana Ty w nowym roku nowy image widzę wprowadziłaś
 Kochana Ty w nowym roku nowy image widzę wprowadziłaś