'Ghita Renaissance' pierwszy rok w moim ogrodzie, ale zapowiada się, że będzie super.

Odętka wirginijska, szybkorosnąca bylina. W moim ogrodzie jednak krótkokwitnąca
 .
 . Chyba będę musiała poskromić jej ekspansję.

Winorośl 'Iza Zaliwska'

.
 . 

. Tylko gdzie ja to pomieszczę...
 . Tylko gdzie ja to pomieszczę...  .
 .
 .
 . 

. Tak było z daliami w zeszłym roku. Oby tylko liliowce się udały
 . Tak było z daliami w zeszłym roku. Oby tylko liliowce się udały  .
.
 . Cieszę się, że mogłam być inspiracją dla Ciebie. Jestem mocno ciekawa jak nam się te groszki udadzą.
 . Cieszę się, że mogłam być inspiracją dla Ciebie. Jestem mocno ciekawa jak nam się te groszki udadzą.

. Zadzwoniłam do Zarządu Zieleni i do Zarządu Dróg Miejskich. Od nich poznałam nazwę odmiany. Okazało się, że dysponuje nią jedynie firma Boot Horturus, ale sprzedaje wszystko na pniu, że tak się wyrażę, dużym odbiorcom. Gdzie ja, z moim areałem, miałabym u nich zamawiać
. Zadzwoniłam do Zarządu Zieleni i do Zarządu Dróg Miejskich. Od nich poznałam nazwę odmiany. Okazało się, że dysponuje nią jedynie firma Boot Horturus, ale sprzedaje wszystko na pniu, że tak się wyrażę, dużym odbiorcom. Gdzie ja, z moim areałem, miałabym u nich zamawiać   . No chyba, że dla całego Forum Ogrodniczego
 . No chyba, że dla całego Forum Ogrodniczego  . Jak już wspomniałam, próbowałam je rozmnożyć sama, ale pies mi to utrudnił
 . Jak już wspomniałam, próbowałam je rozmnożyć sama, ale pies mi to utrudnił   .
 . .
. 

):
 ):

, Widziałam nawet dwa żółte kwiatki złotlina japońskiego. Dziś chwyciłam za sekator i obcięłam bluszcz, żeby mi nie zagłuszył wszystkiego. Zapełniłam nim cały brązowy pojemnik.
 , Widziałam nawet dwa żółte kwiatki złotlina japońskiego. Dziś chwyciłam za sekator i obcięłam bluszcz, żeby mi nie zagłuszył wszystkiego. Zapełniłam nim cały brązowy pojemnik.