marta64-Martuś  O, bardzo ci dziękuje za te pozytywne słowa.  

I cieszę się, że i bombeczki się spodobały.
Iwonko0042  ;Danusiu  z   Dziękuję. Lepiej  ze  zdrowiem. I nastrój  lepszy.  

Jakoś chciałam spróbować różnych. Szkoda, że więcej czasu mnie mam na tworzenie dekoracji.. ciągle mi tego czasu za mało.
 Locutus-Loki  Hmm,  mówisz  bańki,  też  fajnie  

Troszkę  tylko  tworzę,  bo  czasu  mało  na  wszystko  co  chciałoby  się.
Ale  i  inne  rzeczy   ,  parę  zrobiłam. 
 JAKUCH-Jadziu

JAKUCH-Jadziu    Dziękuję . 

Wszystko w  wolnych  chwilach. Teraz  nie  mam  ogrodu. Mniej  na  forum  byłam.to  robiłam  (  20  bombek )
 Trochę poszły na prezenty, trochę odsprzedałam, trochę dla mnie  

Jadziu,  ty  i  tak masz  się  z  tym  zdrowiem. A   jeszcze  chciałaś  coś  tworzyć.Na  wiosnę  w  ogrodzie. Najważniejsze,  abyś    wracała  do  pełni  sił  i  zdrowia.
A  już  cię  na  ogródek  nosi,  oj, oj, ale  wcale  ci  się  nie  dziwię. Ja  chyba  na  czworaka    to  poszłabym  aby  choć  na własne oczy  popatrzeć,  jak  i  co  w  nim  jest. 
ale  masz  rację,  szaro buro...pora  dziwna. Niby  grudzień  i  tuz  tuż  święta  Bożego Narodzenia .A  tu jak  przedwiośnie. 
 lanceta-Lodziu

lanceta-Lodziu    Dziękuję. 

Jeszcze  nie  mam  pomysłu  i  czasu  na  choinkę. Chciałabym  więcej  potworzyć. Ale  czasu  za  mało  na  takowe  rzeczy. 
Ja  od  lat  ubieram  sama. Albo  z  pomocą  dzieci. W  tym  roku   na święta  córka  i  syn  zjedzie. To  może  córcia  pomoże. 
 płocczanka-Lucynko   Wróciłam  do  zdrowia. Muszę świta  za  pasem. Roboty  w bród. 
Hmm , i  w  ogrodzie  chciałabym  więcej podziałać  i  w  dekoracjach. A  czasu  na  wszystko  brak.
Bardzo  dziękuje  za  pochwałę  moich  bombeczek,  wianuszków. 
słoneczne  dni  mamy  i ,,jak  na  przedwiośniu, ciepło. 

A  ja  wolałabym    białą  zimę  z  mrozikiem.  
 Maska-Marysiu

Maska-Marysiu   Trochę  chorowałam,  trochę  tworzyłam  to  i na  forum  czasu  tak nie  było. Wianki  tak,  tak  są   robione  z zebranych  przeze mnie  materiałów .
Dziękuję,  dziękuje  
 Iwonko1

Iwonko1  Ogród  uprzątnęłam,  remonty  zaczęte,   i  jeszcze  się  nie  pokończyły. Trochę  się mi  pochorowało. Trochę  podziałałam z  robótkami. 
Och  w  głowie  jeszcze  dużo  pomysłów  jest..może  jeszcze  będzie  czas  po   Nowym  Roku  aby  coś z  nich  zrealizować. albo,,,kiedyś  tam.. 

Tak bombeczek  zrobiłam  i  na  prezenty  i  ciut  sprzedałam  i  mam  dla  siebie.  
Dziękuję  za  życzenia .I  tobie  życzę  Iwonko  dobrych,  spokojnych  i  pełnych  radości  świąt  i  wszystkiego  dobrego  w Nowym   Roku .  
 Alicja125-Alu

Alicja125-Alu   Dziękuje  kochana.  

Trzymam  się.  bo  pora  jeszcze  do  wszelkich   robot  i  prac   w  domu  -  wielka. 
Ale  porządki  mam  zrobione. Część  prezentów  zrobiona. Część  kupiona. Bombki  śą. Dekoracje  też. 
Masz  racje  swoje  są  mile  sercu.  I  satysfakcja  większa.  

Jeszcze takie  pudełeczka  zrobiłam 

I  takowego  anioła  namalowałam  na  desce.Sobie.   go malowałam  

Pogoda waruje...powinna być zima. A tu jak na przedwiośniu. Ciepło przyjemnie.
ale to przecież grudzień , nie marzec.Echh..
a tymczasem ciemierniki kwitną  

Cuchnący  jeszcze  kwiatuszki  ma  stulone. Jeszcze  ich  nie  pokazał  w pełni.