Szczęściaro - cała kompania bałwanków! To już wiem dlaczego w całym kraju śniegu brak

Już jedną Forumkę namówiłam
 Już jedną Forumkę namówiłam  

.Kurcze masz talent dziewczyno
 .Kurcze masz talent dziewczyno   a ogród też już wystrojony na biało wygląda świątecznie Głaskanko dla pomysłowego Lariusza
 a ogród też już wystrojony na biało wygląda świątecznie Głaskanko dla pomysłowego Lariusza   Gdybym weszła do takiego sklepu z bombkami to dostałabym oczopląsu i nie wiedziałabym na co sie zdecydować, bo wszystkie są śliczne.Serdeczności Świąteczne przesyłam
 Gdybym weszła do takiego sklepu z bombkami to dostałabym oczopląsu i nie wiedziałabym na co sie zdecydować, bo wszystkie są śliczne.Serdeczności Świąteczne przesyłam 

Marzenia się spełniają, stadnina może Cię zaskoczyć.
 Marzenia się spełniają, stadnina może Cię zaskoczyć.  A tymczasem zdania egzaminów i solidnego wypoczynku.
 A tymczasem zdania egzaminów i solidnego wypoczynku.  

Wesołych rodzinnych Świąt oraz zdrowia i obfitości w kolejnym Roku.
 Wesołych rodzinnych Świąt oraz zdrowia i obfitości w kolejnym Roku. 

, a Lary to bystry facet, tylko z zamykaniem drzwi jeszcze ma problem
 , a Lary to bystry facet, tylko z zamykaniem drzwi jeszcze ma problem  

. Rozbawił mnie Larry na balkonie
 . Rozbawił mnie Larry na balkonie   , widać ma ogon i nie zamyka drzwi
 , widać ma ogon i nie zamyka drzwi   . Na szczęście teraz ciepło i mrozu do mieszkania nie wpuści
 . Na szczęście teraz ciepło i mrozu do mieszkania nie wpuści   . Współczuję tej nauki i egzaminów i trzymam kciuki za pozytywne wyniki
 . Współczuję tej nauki i egzaminów i trzymam kciuki za pozytywne wyniki   . Wesołych Świąt życzę przy okazji, pozdrawiam
 . Wesołych Świąt życzę przy okazji, pozdrawiam   .
 .