AGITKO gigant nie ma malych liści(może na zdjeciu tak wyglada)maja 32 cm dlugości i 18 cm szerokości(przed chwilą sprawdziłam

)jeśli to ten sam gatunek to na pewno Ci sie rozkrzewi,strasznie jest na to podatny,a pędy ma ok 1m 50 cm.Moje juz staram sie naginac i plątac ,bo szkoda mi mich obcinac skoro caly czas kwitnie na końcach. NARINKO tez na takiego polowałam.No może nie doslownie,po prostu sie rozgladałam i trafilam go w NOMI.Perwszy raz w tym sklepie byłam(mam do takich marketow daleko)Nie dosć ,ze czekal na mnie to jeszcze byl w promocyjnej cenie,no i jak tu go nie zabrac do domu?Szczerze mówiąc nie tylko on tam był,było jeszcze kilka na ktore zerkałam z utęsknieniem.Zawsze tak jest w moim przypadku ,ze jak trafie na storczyki bardzo piekne to trafiaja sie wszystkie na ktore polowałam wcześniej i mam dylemat,bo finanse z gumy nie są.Albo trafiam na takie ,które mam i wychodze niezaspokojona

Dawno żadnego nie kupiłam ostatnimi czasy.Zrobilam sobie postanowienie ,ze teraz będę inwestowac w doniczki dla moich pupili.Jak na zlość żadnych doniczek godnych uwagi nie znalazłam.Ciekawe czy wytrwam w tym postanowieniu kiedy zacznie sie wiosna i trafią do sklepów nowe kolory storczyków.