Szczerze mówiąc to jestem zaskoczona że to już pazdziernik bo ja mentalnie ciągle jestem w lecie
Cudownie że dzisiaj po wczorajszych nawałnicach pokazało się

i można działać w ogródku,gdzie roboty czeka sporo; ale pocieszam się że mamy jeszcze cały miesiąc do dyspozycji. Oby ładna aura dopisała nam miły jesienny akcent i pomogła zakończyć sezon!
Maska No właśnie,nawet po tych zimnicach i nawałnicach róże Desse chcą jeszcze kwitnąć, bo reszta to już zakończyła sezon
Foxowa oj tak teraz u mnie to zdecydowanie czas
5R i tak będzie zapewne jeszcze długo
korzo_m ja to nawet wczoraj między nawałnicami działałam w ogrodzie bo ogromna ilość pracy do zrobienia. Fajnie że dziś

i można pracować dalej

Ale kolorową jesień już widać wszędzie a ja ciągle jestem stęskniona ciepełka i słonecznego lata. Chyba już powoli zapominam jak ogromne upały dawały mi w kość
anabuko1 a wczoraj jeszcze sporo nazbierałam zielonych pomidorkow bo nawałnice mnie jakoś popędziły. Ciekawe czy coś dojrzeje z nich jeszcze. U mnie już jesienne koloryty się zrobiły po tych nawałnicach i zimnie nocnym.
plocczanka ja nic nie wekowałam pomidorków ani innych bo nie stosuję cukru ani octu; ale jeszcze dojadam niedobitki. Nigdy do tej pory nie miałam ich tak długo ale to chyba dlatego że sąsiedzi nie mieli ziemniaków obok. Ale super że dzisiaj

i można dalej działać w ogrodzie; teraz już jesienne koloryty się pokazały dookoła i mówią że lato odeszło niestety i to na dłużej