Co do barwinka to mam 3: zwykły fioletowy, buraczkowy i biały. Buraczkowy ładnie rośnie i ma spore kwiaty a biały jest najdrobniejszy- małe listki i mnniejsze kwiatki niż pozostałe. Lubię barwinki za to, że są zimozielone. Ten ogród, który jest opisany w tym wątku został mi oddany pod opiekę przez nowych właścicieli. teraz się spełniam na większej powierzchni
 Tu chyba miejsca nie zabraknie na nowe nasadzenia
 Tu chyba miejsca nie zabraknie na nowe nasadzenia  

Tak się można rozpędzić i mieć duży rozmach we wszystkim
 Tak się można rozpędzić i mieć duży rozmach we wszystkim  Z barwinkami dopiero zaczynam, mam ten najzwyklejszy niebieski ale już skradł mi
 Z barwinkami dopiero zaczynam, mam ten najzwyklejszy niebieski ale już skradł mi   Aż trzy rodzaje- fiu, fiu- gdzieś mi się w oczy rzucił o białych listkach tzn- variegata- natura jest bardzo kreatywna
 Aż trzy rodzaje- fiu, fiu- gdzieś mi się w oczy rzucił o białych listkach tzn- variegata- natura jest bardzo kreatywna 
 i chłopaki
  i chłopaki   

Ciekwai mnie jeszcze czy rozlazi się rozłogami pod ziemią jak malina czy tak jak truskawka po ziemi?
  Ciekwai mnie jeszcze czy rozlazi się rozłogami pod ziemią jak malina czy tak jak truskawka po ziemi? No cóż, przekonam się na własnej skórze cotoza cudo
  No cóż, przekonam się na własnej skórze cotoza cudo  .  Rozłogów jak na razie nie widać a i sam krzaczek prawie nie urósł.  Wielkie rozczarowanie
  .  Rozłogów jak na razie nie widać a i sam krzaczek prawie nie urósł.  Wielkie rozczarowanie   

Gdzieś tam w necie jakieś zdjęcia są ale nowego wątku chwilowo nie planuję. Może kiedyś
  Gdzieś tam w necie jakieś zdjęcia są ale nowego wątku chwilowo nie planuję. Może kiedyś