Ściskam serdecznie
Ogród Marty- cz. XIII
-
tencia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty- cz. XIII
Martunia cieszę się ,że odpoczęłaś i nabrałaś sił ,pomidorki i u mnie dojrzewają ,już nie muszę kupować na rynku.
Ściskam serdecznie
Ściskam serdecznie
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Martusiu, odpoczęłaś, nabrałaś siły, ogród pewnie tęsknił za Tobą, no ale już jesteście razem
, tylko za nadto nie szalej kochana, wszystko z umiarem 
- marta64

- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, Martusiu! Po zabiegach nie wolno się forsować! Zaleca się spacery po ogrodzie, robienie zdjęć i wstawianie ich w wątku! 
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Po tym wypoczynku i po naprawie brzmisz zupełnie jak nowa kobieta. 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam ,i dziękuję za dobre słowo i za to,że czekaliście na mnie cierpliwie ,aż chce się wracać ,kwiatuszki kwitną i pomidorki zaczynają dojrzewać ,aparat mi się zepsuł ,ale pan fotograf naprawił ,może jeszcze na chwilę mi posłuży ,więc i zdjęcia będą ,ja załatwiam mnóstwo zaległych spraw ,jakie się nagromadziły w czasie mojej nieobecności ,ale w pomidorkach buszuję ,żeby je oberwać ,owinąć na sznurku i podlać .
Krysiu,ja też się cieszę ,że mogłam wyjechać i zregenerować mój organizm ,do pracy nie za bardzo sie zrywam ,bo tak naraz nie mogę ,ale pomału coś robię ,na razie w pomidorkach ,pozdrawiam
Iguś, brzmię tak jak się czuję
odkryłaś mnie
,pozdrawiam
Iwonko1, pomidorki już zajadamy ,chociaż jeszcze wszystkie nie dojrzewają ,Ałtajskiego jeszcze w tym roku nie jadłam ,ale rosną i ja ich uwielbiam ,wróciłam z nowymi siłami ,ale nie mogę jakoś za bardzo ruszyć do pracy w ogrodzie bo zepsuję co mi naprawili ,pozdrawiam
Mireczku,witaj i do zobaczenia w niedzielę ,dobrze,że tak pielęgnujemy te forumowe spotkania ,gratuluję wygranej
Tereniu,ja też już nie muszę kupować pomidorków ,zresztą takich pysznych nigdzie nie kupimy,ja też bardzo się cieszę ,że mogłam wyjechać i szczęśliwie wróciłam ,pozdrawiam
Iwonko0042,ja chyba bardziej tęskniłam za ogrodem ,niż on za mną ,ale taka była potrzeba ,teraz spaceruję ścieżkami i jestem dumna,że mam taki ogród ,bo on przecież mój jest ,pozdrawiam
Martusiu,wiem i nie forsuję się za bardzo ,dużo po nim spaceruję zdjęcia dopiero zrobię ,bo aparat mi wczoraj naprawili ,dzisiaj zrobiłam zdjęcia moim pomidorkom ,pozdrawiam
Wandziu,bo jestem jak nowa ,duża ilość zabiegów i wody siarkowe dały efekt ,pozdrawiam
Krysiu,ja też się cieszę ,że mogłam wyjechać i zregenerować mój organizm ,do pracy nie za bardzo sie zrywam ,bo tak naraz nie mogę ,ale pomału coś robię ,na razie w pomidorkach ,pozdrawiam
Iguś, brzmię tak jak się czuję
Iwonko1, pomidorki już zajadamy ,chociaż jeszcze wszystkie nie dojrzewają ,Ałtajskiego jeszcze w tym roku nie jadłam ,ale rosną i ja ich uwielbiam ,wróciłam z nowymi siłami ,ale nie mogę jakoś za bardzo ruszyć do pracy w ogrodzie bo zepsuję co mi naprawili ,pozdrawiam
Mireczku,witaj i do zobaczenia w niedzielę ,dobrze,że tak pielęgnujemy te forumowe spotkania ,gratuluję wygranej
Tereniu,ja też już nie muszę kupować pomidorków ,zresztą takich pysznych nigdzie nie kupimy,ja też bardzo się cieszę ,że mogłam wyjechać i szczęśliwie wróciłam ,pozdrawiam
Iwonko0042,ja chyba bardziej tęskniłam za ogrodem ,niż on za mną ,ale taka była potrzeba ,teraz spaceruję ścieżkami i jestem dumna,że mam taki ogród ,bo on przecież mój jest ,pozdrawiam
Martusiu,wiem i nie forsuję się za bardzo ,dużo po nim spaceruję zdjęcia dopiero zrobię ,bo aparat mi wczoraj naprawili ,dzisiaj zrobiłam zdjęcia moim pomidorkom ,pozdrawiam
Wandziu,bo jestem jak nowa ,duża ilość zabiegów i wody siarkowe dały efekt ,pozdrawiam
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Mirek19
- 1000p

- Od: 20 maja 2016, o 13:20
Martuniu,koziorozec pisze:
Mireczku,witaj i do zobaczenia w niedzielę ,dobrze,że tak pielęgnujemy te forumowe spotkania ,gratuluję wygranej![]()
dziękuję za gratki
Uwielbiam te Twoje uprawy pomidorów w pojemnikach
Multum tego masz
Do zobaczenia jutro
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym, następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym, następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Bardzo dużo masz rożnych odmian pomidorków .Smakowicie wygladaja.
A co jest pod strzępiastymi maczkami ?Cos ładnego, ale nie znam roślinki.
Ostrozki imponujące, róże piękne.
Bogaty i piękny ogród,, z przyjemnościowa po nm pospacerowałam
A co jest pod strzępiastymi maczkami ?Cos ładnego, ale nie znam roślinki.
Ostrozki imponujące, róże piękne.
Bogaty i piękny ogród,, z przyjemnościowa po nm pospacerowałam
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Martusiu, pięknie porosły pomidorki, moje jednak mają za ciasno. Ale chyba nic innego nie wymyślę, nie mam gdzie ich wepchnąć. Śliczne są te w paseczki
Postrzępione maczki są urocze
Dyniowisko jak zwykle imponujące, znowu będzie pyszna zupka i nie tylko.
Miłego spotkania w miłym gronie
Postrzępione maczki są urocze
Miłego spotkania w miłym gronie
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś pomidorki jak i cały ogród był pod dobrą opieką. Szukam odmiany o słodkim smaku i najlepiej malinowy a te posadzone w tym roku lekko kwaskowate. Moje tez jeszcze zielone.
- ed04
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 5 mar 2017, o 14:48
Piękne pomidory, dla mnie to jest coś na co czekam całą zimę i wiosnę. Co to za odmiana o fioletowych owocach.
Piękne lato u Ciebie, kwiaty i jeszcze raz kwiaty.
Piękne lato u Ciebie, kwiaty i jeszcze raz kwiaty.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Martusiu, kwieciście i smakowicie u Ciebie.
Pomidorki własnej produkcji sama radość i samo zdrowie.
Gratuluję uprawy
i smacznego życzę.
Dynie też niczego sobie.
Cudne różyczki i hortensje.

Dobrego tygodnia, Martusiu.
Pomidorki własnej produkcji sama radość i samo zdrowie.
Dynie też niczego sobie.
Cudne różyczki i hortensje.
Dobrego tygodnia, Martusiu.
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Marto, Twoje pomidory, to w pełni profesjonalna uprawa na skalę przemysłową.
Zdaję sobie sprawę ile pracy i wiedzy potrzeba na osiągnięcie takich efektów.
Mam 23 krzaki na działce i 3 w skrzyni na tarasie-lubię się częstować "prosto z krzaczka"
Zdaję sobie sprawę ile pracy i wiedzy potrzeba na osiągnięcie takich efektów.
Mam 23 krzaki na działce i 3 w skrzyni na tarasie-lubię się częstować "prosto z krzaczka"
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu pomidorków zatrzęsienie,
, a i kwiatki sie starają, no pięknie 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuś cudne pomidorki!
U mnie tawułki bardzo ucierpiały od suszy. Najpierw liście usychały a potem kwiatostany, jak podlałam to odżywały no ale przecież nie da się wszystkiego podlać. Poproszę o zdjęcie zabezpieczeń borówkowych!
Pozdrawiam znad brzoskwiń

U mnie tawułki bardzo ucierpiały od suszy. Najpierw liście usychały a potem kwiatostany, jak podlałam to odżywały no ale przecież nie da się wszystkiego podlać. Poproszę o zdjęcie zabezpieczeń borówkowych!
Pozdrawiam znad brzoskwiń