Pozdrawiam Życzę słoneczka ale i czasami wieczorkiem małego deszczyku dla roślinek.
   Pozdrawiam Życzę słoneczka ale i czasami wieczorkiem małego deszczyku dla roślinek. 

Teraz zimnica, wcześniej upały, pogoda w tym roku nie chce nas rozpieszczać
 Teraz zimnica, wcześniej upały, pogoda w tym roku nie chce nas rozpieszczać 

jakby upały ominęły Twój azyl.
 jakby upały ominęły Twój azyl.  

jak pięknie u Ciebie
 jak pięknie u Ciebie   Ja swój wątek zaniedbałam z braku zwłaszcza czasu ,ale ciągle na forum jestem i odwiedzam cichutko znajomych.Pięknie Ci wszystko kwitnie,róże pierwsza klasa,u mnie w tym roku ciężko maj zimny deszczowy czerwiec upalny i spora susza.Pozdrawiam Cię serdecznie a ciemierniki i serduszka od Ciebie pięknie mi rosną
 Ja swój wątek zaniedbałam z braku zwłaszcza czasu ,ale ciągle na forum jestem i odwiedzam cichutko znajomych.Pięknie Ci wszystko kwitnie,róże pierwsza klasa,u mnie w tym roku ciężko maj zimny deszczowy czerwiec upalny i spora susza.Pozdrawiam Cię serdecznie a ciemierniki i serduszka od Ciebie pięknie mi rosną 

, niestety tak czasem bywa. Przepraszam wszystkich ale odpowiem ogólnie, głowa skołatana, nic się wtedy nie chce.
 , niestety tak czasem bywa. Przepraszam wszystkich ale odpowiem ogólnie, głowa skołatana, nic się wtedy nie chce.   . Lato minęło , o dziwo bo nawet specjalnie mi nie żal..czekam na następne z nadzieją że następny rok nie będzie tak pechowy jak ten
 . Lato minęło , o dziwo bo nawet specjalnie mi nie żal..czekam na następne z nadzieją że następny rok nie będzie tak pechowy jak ten   .  Co było do wykopania wykopane no i bardzo już smutno. Dziś bardzo smętny dzień, deszcz z przerwami pada od wczoraj...
 .  Co było do wykopania wykopane no i bardzo już smutno. Dziś bardzo smętny dzień, deszcz z przerwami pada od wczoraj...

i życzę, by wszystko zakończyło się dobrze.
  i życzę, by wszystko zakończyło się dobrze.  

. Bardzo mi przykro, że ten rok był dla Ciebie i Twojej rodziny takie nieszczęsny
 . Bardzo mi przykro, że ten rok był dla Ciebie i Twojej rodziny takie nieszczęsny   . Tulę z nadzieją, że przyszły będzie lepszy!
 . Tulę z nadzieją, że przyszły będzie lepszy!  . Zdrowia życzę Wam wszystkim i pozdrawiam
 . Zdrowia życzę Wam wszystkim i pozdrawiam   .
 .