Co to za róża? Piękny układ płatków
 Ismeny są cudowne
  Ismeny są cudowne  

Ismeny są cudowne
  Ismeny są cudowne  

Ja wracam jak bumerang
  Ja wracam jak bumerang  a propos' tej róży
 a propos' tej róży  Pytałam w tym wątku viewtopic.php?f=41&t=100004&start=742   i dziewczyny wyszły z taki propozycjami;
  Pytałam w tym wątku viewtopic.php?f=41&t=100004&start=742   i dziewczyny wyszły z taki propozycjami; 

No tak nie chce się wykonywać więc się traci szczególnie cebulowe wystarczy mokra jesień i zima i po ismenach galtoniach, agapantach i nerinach. Krwawniki u mnie rosną dobrze,białych nie kupowałam bo rosną u nas jako chwasty na poboczachLocutus pisze:Ano nie wykopywałem? Ja zasadniczo nic na zimę nie wykopuję?
Fajne krwawniki? U mnie te odmianowe to była zabawka na jeden sezon. Za to białe zaczynam powoli uznawać za groźny chwast ? niesamowicie ekspansywne, bez intensywnego wyrywania mają tendencję pojawiać się wszędzie i zagłuszać wszystko inne?
Pozdrawiam!
LOKI

irysy piękniejsze
 irysy piękniejsze  
  .
.

irysy i liliowce to moje ulubione , z przewaga na irysy , od pewnego czasu już nie kupuję liliowców one już są podobne do tych co mam.
   irysy i liliowce to moje ulubione , z przewaga na irysy , od pewnego czasu już nie kupuję liliowców one już są podobne do tych co mam. no to mamy tak samo obie bardziej kochamy irysy , choć liliowce  też , ale pierwsze są irysy .
  no to mamy tak samo obie bardziej kochamy irysy , choć liliowce  też , ale pierwsze są irysy .