Pozdrawiam

Dziś pokażę, ile przez tydzień naprodukował liści Fikus lirolistny
 Dziś pokażę, ile przez tydzień naprodukował liści Fikus lirolistny

Zabiegana jesteś przed świętami, co nie? ;) I szalejesz z rozsadami
 Zabiegana jesteś przed świętami, co nie? ;) I szalejesz z rozsadami  

Twoja to pokaźna pannica już
 Twoja to pokaźna pannica już  
  Ogólnie wszystko śliczne, zdrowe, ładne nowe przyrosty... Dobrze, że u innych można pooglądać jak u siebie nie ma się miejsca na kolejną doniczkę ;)
 Ogólnie wszystko śliczne, zdrowe, ładne nowe przyrosty... Dobrze, że u innych można pooglądać jak u siebie nie ma się miejsca na kolejną doniczkę ;)
 Mnie też dopada miłość do hoyi, przepiękne są! Powodzenia w poszerzaniu kolekcji
  Mnie też dopada miłość do hoyi, przepiękne są! Powodzenia w poszerzaniu kolekcji   Pozdrawiam serdecznie!
  Pozdrawiam serdecznie!

Co tam u ciebie słychać?
  Co tam u ciebie słychać?  Jak tam zielony dobytek?
 Jak tam zielony dobytek?

Choć muszę przyznać że dziś to jestem padnięta. Trawa rośnie w zastraszającym tempie. Muszę kosić co tydzień a troche mam tego zielska.
 Choć muszę przyznać że dziś to jestem padnięta. Trawa rośnie w zastraszającym tempie. Muszę kosić co tydzień a troche mam tego zielska.  
  Wczoraj przeszła mocna burza i wszystko poprzewracane i zmazane w błocie
 Wczoraj przeszła mocna burza i wszystko poprzewracane i zmazane w błocie  Dobrze , że w sobotę sfotografowałam co nieco bo dziś nie wyglada już to tak dobrze.
 Dobrze , że w sobotę sfotografowałam co nieco bo dziś nie wyglada już to tak dobrze.