, tym bardziej, że to rzadki widok przy takiej pogodzie. Zaczarowujesz te swoje rośliny
 , tym bardziej, że to rzadki widok przy takiej pogodzie. Zaczarowujesz te swoje rośliny  , ja nie mam takich zdolności i u mnie zastój. I nawet Monika chyba nie umie czarować
 , ja nie mam takich zdolności i u mnie zastój. I nawet Monika chyba nie umie czarować  .
 . , tym bardziej, że to rzadki widok przy takiej pogodzie. Zaczarowujesz te swoje rośliny
 , tym bardziej, że to rzadki widok przy takiej pogodzie. Zaczarowujesz te swoje rośliny  , ja nie mam takich zdolności i u mnie zastój. I nawet Monika chyba nie umie czarować
 , ja nie mam takich zdolności i u mnie zastój. I nawet Monika chyba nie umie czarować  .
 .

Cudne fotki. Choć wiele medio ciekawych i oryginalnych, to orurensis wg mnie pokona zawsze każde inne. Kocham tę gadzinę, bo piękna, niezawodna, a do tego silna i nie tak łatwo ją wykończyć, co niestety z mediolobiviami mi wychodzi szczególnie łatwo.
 Cudne fotki. Choć wiele medio ciekawych i oryginalnych, to orurensis wg mnie pokona zawsze każde inne. Kocham tę gadzinę, bo piękna, niezawodna, a do tego silna i nie tak łatwo ją wykończyć, co niestety z mediolobiviami mi wychodzi szczególnie łatwo.  

. I choć to Barbara z wiadomych względów powinna być tą "naj", to Rebutia hybr. Elizabeth najbardziej mi się podoba
 . I choć to Barbara z wiadomych względów powinna być tą "naj", to Rebutia hybr. Elizabeth najbardziej mi się podoba  , a piękne wszystkie.
 , a piękne wszystkie.

A najpiękniej Rebutia hybr. Barbara, Rebutia hybr. Eldorado i Rebutia hybr. Judith
 A najpiękniej Rebutia hybr. Barbara, Rebutia hybr. Eldorado i Rebutia hybr. Judith   Piszę na gorąco, bo po kolejnym przeglądzie klasyfikacja pewnie byłaby inna
 Piszę na gorąco, bo po kolejnym przeglądzie klasyfikacja pewnie byłaby inna  

.
 . . Piękny "energetyczny", ogromny kwiat
 . Piękny "energetyczny", ogromny kwiat  . Na żywo musi być jeszcze piękniejszy.
 . Na żywo musi być jeszcze piękniejszy.