. Sesja zdjęciowa roślin Kol.Janusza pięknie pokazana ,myślę że niedługo sam zobaczę kolekcję Janusza D.na własne oczy ,a jak widać jest na co popatrzeć
 . Sesja zdjęciowa roślin Kol.Janusza pięknie pokazana ,myślę że niedługo sam zobaczę kolekcję Janusza D.na własne oczy ,a jak widać jest na co popatrzeć 

, prawdziwy tygrys
 , prawdziwy tygrys  . Już miałam pytać, czy kwitną u Ciebie epi, bo u mnie na jednym maleństwie od Ciebie pąki są, ale się nie rozwijają i ciemno to widzę
 . Już miałam pytać, czy kwitną u Ciebie epi, bo u mnie na jednym maleństwie od Ciebie pąki są, ale się nie rozwijają i ciemno to widzę   . Pogoda zwariowana.
 . Pogoda zwariowana.

- Henryku, toż to olbrzym, pięknie wybarwiony i "prószy" pyłkiem, a ma go jeszcze duży zapas.hen_s pisze:Pierwsze u mnie w tym roku większe kwiaty.

Fotki świetne
 Fotki świetne  

coś wspaniałego, wyjątkowej urody kwiaty
 coś wspaniałego, wyjątkowej urody kwiaty   .
 .

Kolorystyczne cudeńka
 Kolorystyczne cudeńka