Pierwsze bo otworzyłeś sezon a dokładnie to Twoi podopieczni a drugie to za otwarcie nowego wątku

Nowy sezon nowe możliwości

Uwielbiam kiedy nasze roślinki ruszają po zimowej przerwie

.
 .I ja do mistrza zaglądam i podziwiam kwietniowe kwiatyRynio2 pisze:(...) oczywiście będę tu do mistrza regularnie zaglądał. aby podziwiać jego piękne rośliny.
 , te maluszki naprawdę są urocze
 , te maluszki naprawdę są urocze  ..
 ..
 Piękne kwiatuchy
 Piękne kwiatuchy  

Potwierdzam, że na czarnym tle kaktusy widać jakby wyraźniej
 Potwierdzam, że na czarnym tle kaktusy widać jakby wyraźniej   ja eksperymentuje dla odmiany z niebieskim... A początek sezonu u Ciebie bardzo kolorowy
 ja eksperymentuje dla odmiany z niebieskim... A początek sezonu u Ciebie bardzo kolorowy  już nie mogę doczekać się kolejnych fotek...
 już nie mogę doczekać się kolejnych fotek...

U ciebie już sezon. Piękne kwitnienia.
  U ciebie już sezon. Piękne kwitnienia. 

Wiosną pisałem dużo ze znanym hybrydyzerem i hodowcą Echinopsis hybr. i Trichocereus hybr. z Niemiec Karlem Rabsilberem od którego to udało mi się pozykać kilkanaście bardzo obiecujących hybryd.Akwelan_2009 napisał(a):
jaki materiał zastosowałeś - czego (jeżeli to nie tajemnica) użyłeś do zmontowania takiego tła ? Bardzo dobrze "wychodzą" fotki roślin, kwiatów, nie powstają refleksy świetlne

- tych "niedomagań" faktury o których wspominasz, nie widać na Twoich fotkach.hen_s pisze:Nie jest idealne bo ma nieco za dużą fakturę ale dobre i to.
 .
 .