Witam po kolejnej przerwie
Jutro pierwszy dzień wiosny, więc dziś wkleję ostatnie zdjęcia z zeszłego sezonu

Później będę już tylko nadrabiać trochę tego sezonu
Wiktorio Witam Cię serdecznie! Muszę odwiedzić też Twój wątek, chociaż śledzę od samego początku

Moje zdjęcia nie są najlepsze, powiedziałbym, że nawet kiepskie

Robię je telefonem, który też nie jest najnowszy, ale coś tam na nich widać. Dlaczego sądzisz, że jestem bardziej poukładany od Ciebie? Przecież Ty również jesteś bardzo rozsądna i podziwiam Cię za to, że podjęłaś się ogarnąć taką działkę, co nie jest łatwe
Maćku zdjęcia oczywiście będą, a w ogrodzie to krokusy już przekwitają

Na szczęście zaczynają kwitnienie zawilce greckie, mam też kilka puszkinii, śnieżników w tym roku coś nie widzę, a miałem już białe i niebieskie

Zakwitła też cebulica i narcyz.
Beato ja w "wyścigu szczurów" udziału brać nie zamierzam. Nie imponują mi osoby, które mają najlepsze, najnowsze telefony, ubrania. Jakoś nie jest to dla mnie ważne. Teraz młodzi ludzie nie mają kompletnie żadnych zainteresowań, które można rozwijać w zawodzie! Przecież w szkole nie uczą jak pisać na telefonie... Ogólnie to ja nie mam problemu z wyborem szkoły, ale znam osoby, które nie wiedzą gdzie się udać po 8. klasie

dlatego jedna osoba idzie za drugą, nawet jeśli ją to wcale nie interesuje

Ja tak uwielbiam przyrodę, ogród, że czasem wolałbym zostać cały dzień w ogrodzie zamiast w szkole

Ale oczywiście nauka czyni mistrza, więc trzeba się edukować.
Dziękuję Ci za tak wspaniałe słowa dotyczące zarówno mnie jak i mojego ogrodu
Max Witam również Ciebie

Do Twojego ogrodu też zaglądam, ale jeszcze się nie wpisałem, lecz dziękuję za wizytę! Lawendę już trochę przyciąłem (stare pędy kwiatowe), ale takie strzyżenie formujące zrobię może za tydzień.